Στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας
Υγεία και δύναμη ευχήθηκε ο Δ/της του «Χατζηκώστα»
Το αμέσως επόμενο διάστημα ο απολογισμός του Ιδρύματος

• Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε χθες η Διοίκηση του Νοσοκομείου «Χατζηκώστα» και το προσωπικό του νοσηλευτικού Ιδρύματος.
Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλ. Καχριμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Οδυσσέας Πότσης, καθώς και ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Βασίλης Δημόπουλος και ο υποδιοικητής Ανδρ. Φωτόπουλος.
Την πίτα έκοψε ο Διοικητής του «Χατζηκώστα» Φώτης Βάββας, ο οποίος φέτος κατά την ομιλία του αρκέστηκε σε ευχές για υγεία και δύναμη, ενώ δεν έκανε τον καθιερωμένο απολογισμό του Ιδρύματος. Αυτός, όπως είπε, θα πραγματοποιηθεί στο αμέσως επόμενο διάστημα και θα έχει να κάνει με τα ενιαία νοσήλια, τις προμήθειες, αλλά και την πορεία του Πολυδύναμου Κέντρου.
Κατά τ’ άλλα έδωσε κουράγιο στο προσωπικό και το ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες που προσφέρει, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην καλή συνεργασία που έχει το νοσοκομείο «Χατζηκώστα» με το Πανεπιστημιακό.































