Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

Φαρμακεία Βενζινάδικα
   η ημέρα, η εβδομάδα του έτους

Σήμερα γιορτάζουν:


  –––––––––––––– Η   ι σ τ ο σ ε λ ί δ α   α ν α ν ε ώ ν ε τ α ι   κ α θ η μ ε ρ ι ν ά   σ τ ι ς    1 2   τ ο   μ ε σ η μ έ ρ ι –––––––––––––––

 

.................................................ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ


ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ

• Δεν διαφοροποιήθηκε κάτι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ύστερα απ’ τη διεξαγωγή της 22ης αγωνιστικής.
Το +2 του Παναθηναϊκού παρέμεινε ακλόνητο, και όλα δείχνουν ότι στις οκτώ συναντήσεις που υπολείπονται για το φινάλε θα δοθούν επικές «μάχες».
Οι βάζελοι, μάλλον έκαναν υγιεινό περίπατο στο Παγκρήτιο, παρά τις σημαντικές απουσίες των Λέτο, Κουϊνσι, Ζέκα και Μπουμσόνγκ.
Τον Ολυμπιακό «κατηγόρησαν» για ...φιλικά παιχνίδια οι πρωτοπόροι, όμως οι «παραστάσεις» στα τερέν άλλα δείχνουνε...
«Ανενόχλητη» ήταν η νίκη των γαύρων στο Καραϊσκάκη.
Κι εδώ με αυξημένες ελλείψεις καθώς Ιμπαγάσα, Τζιμπούρ, Μιραλάς και Μέλμπεργκ ήταν εκτός προπονητικών πλάνων για διάφορους λόγους.
Την ώρα που ο Παναθηναϊκός συσπειρώνεται ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, στον Ολυμπιακό έχουν να αντιμετωπίσουνε και την αγκούσα του EUROPA LEA-
GUE.
Η αυριανή (10.05 μ.μ. - ΑΝΤ-1) συνάντηση-ρεβάνς με την Ρούμπιν Καζάν, δεν προβλέπεται ιδιαίτερα εύκολη για την ομάδα του Λιμανιού.
Οι Ρώσοι που κάνανε «μίνι προετοιμασία» τις τελευταίες μέρες στην Νότια Τουρκία, για να προσαρμοστούν με τις καιρικές συνθήκες του Νέου Φαλήρου, δεν θα γίνουν εύκολα «θύματα» των «ερυθρόλευκων» επιδιώξεων.
Επιστρέφει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, κι έτσι ο Βαλβέρδε έχει όλο το έμψυχο δυναμικό στη διάθεσή του.
Στο «κλασσικό» ντέρμπι της συμπρωτεύουσας, ο ΠΑΟΚ, δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο για τα δίχτυα του Άρη.
Θα ήταν καλή ψυχολογική «ντόπα» η νίκη για τους παίκτες του Μπόλονι, που έχουν «τραβήξει» αρκετά ...κορδόνια κούρασης στην μέχρι τώρα αήττητη Ευρωπαϊκή τους προέλαση.
Πετυχημένη ήταν η πρώτη «απόπειρα» του Ούντινε χωρίς την παρουσία των Βιεϊρίνια - Κοντρέρας.
Αύριο (8 μ.μ. - ΑΝΤ-1) θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν την επιτυχία του 2000 (Νοέμβριος) οι Θεσσαλονικείς.
Τότε είχαν κερδίσει 3-0 (1-0 ο κανονικός αγώνας) στην παράταση.
Θλιβερές καταστάσεις διαδραματίζονται στην άλλοτε κραταιά ΑΕΚ.
Η μη σφράγιση των εισιτηρίων, και η χαριστική αναβολή του αγώνα με τον ΟΦΗ (Σ.Σ.: θα γίνει την Κυριακή 7.30 μ.μ.) δείχνουνε τον τραγέλαφο στον οποίο έχει περιέλθει.
Πρόεδροι της ...πλάκας ...παρελαύνουν τον τελευταίο καιρό, οι παίκτες έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος από ...πέρυσι, ενώ ο Τροχανάς εξακολουθεί να γράφει ...ιδέες ...«ποιήματα» για την οικονομική της ανόρθωση.
Φέτος είναι η μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο Αθηνών, αν βέβαια ...αφιππεύσει ο ...καλαμοκαβαλημένος (και όχι μόνον) Γιώργος Δώνης.

 
Επικαιρότητα
Μόνιμες Στήλες
Χωρίς Υπαγόρευση του Κώστα Αγόρη
17/05/2012
Διαδόσεις ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ
17/05/2012
Αιχμές & Νύξεις του Γιάννη Κιτσολάμπρου
17/05/2012
Αθλητικά Λόγια του Βαγγέλη Λέκκου
17/05/2012
Ηπειροσκόπιο του Γιάννη Κεΐσογλου
17/05/2012
ΤΟΛΜΗΡΑ του Γιώργου Γιαννάκη
16/05/2012
Διαδόσεις ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ
16/05/2012
Προσκήνιο-Παρασκήνιο του Γι-Πα
16/05/2012
Αθλητικά Λόγια του Βαγγέλη Λέκκου
16/05/2012
Διαδόσεις ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ
15/05/2012
Αθλητικά Λόγια του Βαγγέλη Λέκκου
15/05/2012
Παρεμβάσεις της Εύης Κουτσολιόντου
14/05/2012
ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΟ Καιροσκόπος
14/05/2012
Διαδόσεις ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ
12/05/2012
Αθλητικά Λόγια του Βαγγέλη Λέκκου
12/05/2012

 

Διακρίσεις

ΒΡΑΒΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΠΟΤΣΗ

ΒΡΑΒΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΠΟΤΣΗ

ΠΡΩΤΟΣ Ο Π.Λ.!

ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ