Έπιασαν… δουλειά οι εθελοντές για κυκλοφοριακό και πράσινο

on .

ETHELONTES KYKLOFORIAKO PRASINO SYSKEPSH

• Τελικά, υπάρχουν Γιαννιώτες επιστήμονες και επαγγελματίες που αγαπούν την πόλη και είναι πρόθυμοι να προσφέρουν τις γνώσεις τους, καθένας στον τομέα του, προκειμένου να βελτιωθεί η εικόνα της και κατ’ επέκταση η ποιότητας ζωής στα Γιάννενα!
Κάπως έτσι, λοιπόν, ήδη 18 συμπολίτες μας, αρχιτέκτονες, μηχανικοί, περιβαλλοντολόγοι, εκπαιδευτές οδηγών κ.λ.π. ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και δήλωσαν συμμετοχή στις εθελοντικές ομάδες δράσης για το κυκλοφοριακό και το πράσινο, έτοιμοι να συνεισφέρουν προτάσεις, ιδέες, απόψεις για ένα καλύτερο και πιο φιλικό προς τον πολίτη αστικό περιβάλλον.
Η πρώτη συνάντηση
Ήδη έγινε στο Δημαρχείο η πρώτη συνάντηση των εθελοντικών ομάδων δράσης για το κυκλοφοριακό και το πράσινο του Δήμου Ιωαννιτών, μετά από ανοιχτή πρόσκληση της Αντιδημάρχου, Ελένης Βασιλείου που έχει αναλάβει και τον συντονισμό τους.
Η κ. Βασιλείου ευχαρίστησε τους εθελοντές για τη συμμετοχή τους στη δράση και παρουσίασε την αναγκαιότητα, τους στόχους και τους σκοπούς της εθελοντικής αυτής προσπάθειας, συνεπικουρούμενη από τους προϊσταμένους των υπηρεσιών Πρασίνου και Κυκλοφοριακών Θεμάτων του Δήμου Ιωαννιτών, αντίστοιχα.
Στη συνέχεια, οι εθελοντές παρουσίασαν τις πρώτες σκέψεις τους για την προσπάθεια, αλλά και για τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο, εξέφρασαν τη πρόθεσή τους να συνεισφέρουν με ιδέες, προτάσεις και απόψεις στη βάση της επιστημονικής κατάρτισης του καθενός αλλά και στη βάση του ενεργού πολίτη - δημότη και τοποθετήθηκαν ως προς τα οργανωτικά ζητήματα της λειτουργίας των ομάδων.
Ποιοι συμμετέχουν
Οι πρώτοι συμμετέχοντες στις ομάδες του Δήμου Ιωαννιτών για το κυκλοφοριακό και το πράσινο είναι οι εξής: Εξάρχου Ράνια, Πολιτικός Μηχανικός, Βούστρος Νίκος, Δημοσιογράφος - Ειδικός Internet, Πιπεράγκας Χρήστος, Τοπογράφος Μηχανικός, Μπούγιας Πέτρος, Τοπογράφος Μηχανικός, Μίχος Βασίλης, Γεωπόνος, Μάκη Τατιάνα, Αρχιτέκτων Μηχανικός, Πηλιούρας Αναστάσιος, Μηχανολόγος Μηχανικός, Γιαννούλας Βαγγέλης, Πολιτικός Μηχανικός, Νάστου Μαριάννα, Εκπαιδευτικός – Περιβαλλοντολόγος, Έξαρχος Αντώνης, Πολιτικός Μηχανικός, Παπαδημητρίου Αικατερίνη, Αρχιτέκτων Μηχανικός, Τσόλης Παναγιώτης, Μηχανολόγος Μηχανικός, Πλαστήρας Νίκος, Αρχιτέκτονας Μηχανικός, Τσακτσήρας Κώστας, Διαχειριστική αρχή στη Περιφέρεια Ηπείρου, Ζήση Όλγα, Εκπαιδεύτρια Μικρών Αεροσκαφών, Κόλιας Άρης, Κατασκευαστής vitro, Λένας Μηνάς, Εκπαιδευτής οδηγών, Παπανικολάου Βασίλης, Μηχανολόγος Μηχανικός
***
Εδώ επισημαίνεται ότι οι ομάδες είναι ανοιχτές ως προς τη συμμετοχή και άλλων εθελοντών - ενεργών πολιτών που θέλουν να ενταχθούν. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2651083760 και στο emai:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ