Στις 17 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο 16ος «Άθλος Τζουμέρκων MTB»

on .

ATHLOS TZOYMERKON 6 9 17

• Με στόχο την ανάδειξη της περιοχής σε έναν μοναδικό αθλητικό προορισμό με πολλές δυνατότητες υπαίθριων δραστηριοτήτων και προκλήσεις για τους λάτρεις των σπορ, ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων διοργανώνει την Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου τον Άθλο Τζουμέρκων Mountain Bike.
Ο αγώνας πραγματοποιείται για 16η χρονιά στον ορεινό όγκο των Τζουμέρκων, όπου «πρωταγωνιστές» είναι το απαράμιλλο φυσικό κάλλος και οι ίδιοι οι αθλητές. Πρόκειται για έναν αγώνα 75 χιλιομέτρων, με 2.500 μέτρα συνολική υψομετρική, με την ονομασία «Athlos Tzoumerkon 2017 MTB Marathon race 75 km», ο οποίος ουσιαστικά είναι ο γύρος του βουνού των Τζουμέρκων. Αφετηρία και τερματισμός του αγώνα θα είναι η κεντρική πλατεία των Πραμάντων.
Ο Ι. Σεντελές
«Μια τέτοια αθλητική διοργάνωση αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για αθλητές από όλη την Ελλάδα να βρεθούν στην περιοχή και να αποκομίσουν τις καλύτερες εντυπώσεις», αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Γιάννης Σεντελές.
Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή, στις 8:30 π.μ., ενώ, από το απόγευμα του Σαββάτου θα λειτουργεί γραμματεία για την εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων.
• Η προκήρυξη του αγώνα και περισσότερες πληροφορίες στο http://www.mountain-sports.gr/athlostzoumerkon-mountain-bike-2017.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ