Ο αθλητής του Ι.Ο.Ι. Κυριάκος Χατζηκακού πρώτος σε ιστιοπλοϊκό αγώνα τριγώνου

on .

IOI XATZHKAKOY 13 9 17

• Ο αθλητής του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ιωαννίνων Κυριάκος Χατζηκακού, υπό την καθοδήγηση του προπονητή του Ομίλου Σάκη Αράπη, κέρδισε την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη της κατηγορίας του (Laser 4.7), καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση σε 5 από τις 6 ιστιοδρομίες, στον διασυλλογικό ιστιοπλοϊκό αγώνα τριγώνου για σκάφη τύπου Optimist και Laser 4.7 που διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Βόνιτσας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.
Στην κατηγορία Optimist ο αθλητής του ΙΟΙ Δημοσθένης Νταλαμάγκας, μολονότι λάμβανε μέρος για πρώτη φορά σε ιστιοπλοϊκό αγώνα και ήταν ο μικρότερος αθλητής του αγώνα, κατέλαβε την 30η θέση μεταξύ 38 αγωνιζόμενων.
Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ιωαννίνων (Ι.Ο.Ι.), με ανακοίνωσή του, συγχαίρει τους αθλητές του για τα λαμπρά επιτεύγματά τους και τους εύχεται επιτυχίες και στο μέλλον.
Και τονίζει ότι η προετοιμασία των αθλητών του Ομίλου διεξάγεται, ως επί το πλείστον, στην Παμβώτιδα, αποδεικνύοντας έμπρακτα και περίτρανα ότι η λίμνη μας είναι πλήρως κατάλληλη για την ανάπτυξη της ιστιοπλοΐας στα Γιάννενα.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ