Αιτήσεις για το πρόγραμμα Κοινωνικών Φροντιστηρίων

on .

FRONTISTHRIO 4

• Για έκτη συνεχόμενη σχολική χρονιά θα λειτουργήσει το πρόγραμμα Κοινωνικών Φροντιστηρίων για μαθητές - κατοίκους των Δήμων της Π.Ε. Ιωαννίνων από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ηπείρου. Το πρόγραμμα, που υλοποιείται με συμμετοχή  Περιφέρειας, Μητρόπολης Ιωαννίνων και Δήμου  Ιωαννιτών και σε συνεργασία με τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ν. Ιωαννίνων και Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Palso, απευθύνεται σε μαθητές Λυκείου για μαθήματα που διδάσκονται σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, ενώ η  εκμάθηση αγγλικών αφορά σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
Δικαιούχοι του προγράμματος είναι μαθητές οικονομικά αδύναμων οικογενειών που φοιτούν σε δημόσια σχολεία του Νομού και δεν παρακολουθούν φροντιστηριακά μαθήματα. Κριτήριο ένταξης θα είναι το οικογενειακό εισόδημα ενώ θα λαμβάνονται υπόψη και κοινωνικοί παράγοντες.  Η επιλογή θα γίνει από επιτροπή που έχει συσταθεί για το σκοπό αυτό.
• Το σχετικό Έντυπο Αίτησης και Υπεύθυνης Δήλωσης θα διατίθενται από το αρμόδιο γραφείο της Περιφέρειας. Τα δικαιολογητικά θα κατατίθενται από σήμερα, Πέμπτη έως και την Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου κατά τις ώρες 09:00 – 13:00  στο 128 γραφείο της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ηπείρου, στο κτήριο του Διοικητηρίου Πλατεία Πύρρου 1, (Πληροφορίες τηλ.: 26510-87128).

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ