Το 9ο Motor Festival των Ιωαννίνων έρχεται για να… κόψει την ανάσα!

on .

MOTOR SYNENTEYKSH 27 9 17

• Το 9o Motor Festival θα διεξαχθεί από αύριο έως την Κυριακή  στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων με διοργανώτρια την εταιρεία Magic Lamp και υποστηρικτές των Δήμο Ιωαννιτών, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων και τον Αθλητικό Ομιλο «Πήγασος Κυψέλης».
Ο διοργανωτής Μιχάλης Κοντιζάς, στη Συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε χθες μαζί με τον οικοδεσπότη αντιδήμαρχο Ιωαννιτών, Παντελή Κολόκα εξέφρασε την άποψη ότι αυτή η διοργάνωση θα είναι και η πιο εντυπωσιακή.
Όπως τονίστηκε, στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. θα στηθεί το μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης, το οποίο θα ανοίξει αύριο, Παρασκευή, στις 19:00 τις πύλες του για το κοινό με ένα show, «πρόγευμα» του τι θα ακολουθήσει το Σάββατο και την Κυριακή, ημέρες όπου τα shows θα ξεκινούν στις 10.00 και θα ολοκληρώνονται στις 22.00. To πρόγραμμα περιλαμβάνει Truck Show, Drift Show, «Γύρο του θανάτου», Free Style Show, Motocross show, Trial show, 4x4 show, αλλά και Test Drive, Live Radio Show, Kick Boxing και χορεύτριες που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα.
Οι δηλώσεις
Ο Παντελής Κολόκας, αναφερόμενος στο 9ο Motor Festival που γίνεται για πρώτη φορά στα Γιάννενα εξέφρασε την πεποίηθηση ότι «θ’ αποτελέσει μια μεγάλη γιορτή για την πόλη μας και οι Γιαννιώτες θα αγκαλιάσουν το φεστιβάλ δίνοντας το παρών».
Ο πρόεδρος του Π.Ε.Α.Κ.Ι. Ευάγγελος Παλατζίδης δήλωσε ότι «με τη διάθεσή του χώρου μας σε τέτοιου κύρους και δυναμικής διοργανώσεις ανοίγει ο δρόμος για να αναδειχθούν τα Γιάννενα σ’ ένα σημαντικό προορισμό για άθληση, επιχειρηματικότητα και υγεία».
Ο κ. Μιχάλης Κοντιζάς, αφού ευχαρίστησε το Δήμο Ιωαννιτών, το Π.Ε.Α.Κ.Ι, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, την Ένωση Ξενοδόχων και τον Ερυθρό Σταυρό για τη συμπαράστασή τους, εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι το 9ο Motor Festival θα είναι το κορυφαίο και πιο εντυπωσιακό απ’ όσα έχουν γίνει, ενώ στάθηκε και στο ότι όλα τα ΜΜΕ και κυρίως της Ηπείρου, αγκάλιασαν τη διοργάνωση. Όπως είπε, «το Motor Festival έχει γίνει θεσμός φτάνοντας, πλέον, στο 9ο event. Στόχος μας είναι να ενώσουμε τον κόσμο της μηχανοκίνησης στη χώρα μας και να μπολιάσουμε σε όλο και περισσότερους ανθρώπους ανεξαρτήτως ηλικίας την αγάπη για τη μηχανοκίνηση».

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ