18 νέους φοιτητές του Erasmus+ υποδέχεται το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

on .

PANEPISTHMIO GLYPTO
• Το τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων υποδέχεται την Τρίτη 3 Οκτωβρίου τους 18 νέους φοιτητές του προγράμματος Erasmus+, στα πλαίσια των εορτασμών για τα 30 χρόνια Erasmus. Η εκδήλωση υποδοχής θα γίνει στο Κέντρο Πολιτισμού της Ιεράς Μονής Δουρούτης στις 4.30 το απόγευμα, από τους Αναπληρωτή Πρύτανη Ανδρέα Φωτόπουλο, τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του Τμήματος Μιχαήλ Χλέτσο,  τον επίκουρο καθηγητή και υπεύθυνο του προγράμματος Erasmus Αθανάσιο Σταυρακούδη και την φοιτήτρια Erasmus Κατερίνα Βλάχα.
Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο πρόγραμμα και στη φιλοξενία των φοιτητών, τους οποίους χαρακτηρίζει «μελλοντικούς πρεσβευτές του σε όλο τον κόσμο».
«Το τμήμα Οικονομικών Επιστημών είναι από πλέον δραστήρια σε πανελλαδικό επίπεδο σε προγράμματα διεθνούς κινητικότητας και συνεργάζεται στενά με την περιφέρεια Ηπείρου για την επίτευξη ακόμα μεγαλύτερων στόχων διεθνούς προβολής του Παν/μίου Ιωαννίνων και της περιοχής της Ηπείρου»,  καταλήγει η ανακοίνωση του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ