Ο Γερμανός Γεν. Πρόξενος επισκέφτηκε τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Γ. Καψάλη

on .

GERMANOS PROXENOS PANEPISTHMIO 29 9 17
• Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ήταν ο τρίτος σταθμός της επίσκεψης στα Γιάννενα του Γενικού Προξένου της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Walter Stechel, συνοδευόμενος από την επίτιμη Πρόξενο της Γερμανίας στην Ηγουμενίτσα, κ. Kerstin Lor και την κ. Πηνελόπη Αναστασοπούλου, υπάλληλο του Γενικού Προξενείου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, συναντήθηκε με τον Πρύτανη κ. Γ.Καψάλη, ο οποίος του παρουσίασε τις δράσεις που  υλοποιεί το Πανεπιστήμιο, καθώς και τις συνεργασίες που έχουν αναπτυχθεί με Πανεπιστήμια της Γερμανίας.
Ο  Γεν.  Πρόξενος, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου, επέδειξε ένα εξαιρετικό ενδιαφέρον για την προοπτική ενδυνάμωσης της συνεργασίας ανάμεσα στη χώρα του και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Ο ίδιος και η συνοδοί του επισκέφθηκαν επίσης το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου και είχαν μία μακρά συνεργασία με τον Πρόεδρο του Πάρκου, Καθηγητή κ. Απόστολο Αυγερόπουλο.

• Tο Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων επισκέφθηκε ο Γενικός Πρόξενος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη κ. Walter Stechel, ο οποίος συνοδευόταν από την Επίτιμη Πρόξενο της Γερμανίας κ. Kerstin Lohr, όπου συναντήθηκαν με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου, Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία παρέστη επίσης ο Αστυνομικός Διευθυντής Ιωαννίνων Ιωάννης Βασιλάκος, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ