Στην τελική ευθεία για τον οικισμό των εμπόρων

on .

POLYKATOIKIES

• Διάπλατα άνοιξε ο δρόμος για την κατασκευή του οικισμού εμπόρων του Νομού Ιωαννίνων, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αδειοδότησης του έργου με την έκδοση του ΦΕΚ που περιλαμβάνει την οριστική έγκριση του ΣΧΟΑΠ Μπιζανίου.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Οικοδομική Συνεργασία Εμπόρων Ιωαννίνων, πρόκειται για ένα έργο ζωής, έργο οικιστικής ανάπτυξης με τις πλέον σύγχρονες διεθνείς προδιαγραφές. Προσθέτει ακόμη ότι ήδη έχουν ολοκληρωθεί όπως άλλωστε επιβάλλεται από το ως άνω Προεδρικό Διάταγμα οι μελέτες που είναι αναγκαίες για να υλοποιηθούν τα κοινόχρηστα έργα υποδομής  του οικισμού που αποτελούν και  το τελευταίο βήμα πριν την κατασκευή των κατοικιών των εταίρων.
«Σε αυτά επικεντρώνεται από εδώ και πέρα το σύνολο των προσπαθειών μας για την ολοκλήρωση του έργου. Η ανταμοιβή όλων αυτών που συμμετείχαν και πίστεψαν στο εγχείρημα αυτό πέρα από την ηθική της διάσταση απέκτησε πλέον και ένα σημαντικό οικονομικό υπόβαθρο, αφού η περιουσία τους αυξήθηκε σημαντικά μετά τη δημοσίευση του Π.Δ. και θα συνεχίσει να αυξάνεται», τονίζεται σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης, στην οποία περιλαμβάνεται και δήλωση της Προέδρου του Δ.Σ. της Οικοδομικής Συνεργασίας Εμπόρων κ. Ευφημίας Κωνσταντίνου. Όπως αναφέρει χρειάστηκαν 16 χρόνια για να ολοκληρωθεί αυτό που φάνταζε μακρινό όνειρο, κάνει λόγο για τεράστια επένδυση στην περιοχή, ευχαριστεί όσους συμπαραστάθηκαν στην προσπάθεια αυτή και καλεί όλους να συμβάλλουν ώστε να καλυφθεί άμεσα ο χαμένος χρόνος.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ