Ο «Αστυνομικός Σταυρός» σε δύο αστυνομικούς των Ιωαννίνων!

on .

MEGARO ASTYNOMIAS
• Το μετάλλιο «Αστυνομικός Σταυρός» και αντίστοιχο δίπλωμα, απονεμήθηκε χθες σε Ειδική τελετή  που έγινε στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, σε Υπαστυνόμο Α΄ και δύο Αρχιφύλακες της Ελληνικής Αστυνομίας, για την δραστηριότητα  που  επέδειξαν κατά τη διάρκεια των καθηκόντων τους, που συνιστά εξαίρετη πράξη.
Η βράβευση πραγματοποιήθηκε από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ηπείρου, Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα, ο οποίος και επέδωσε στους βραβευθέντες Τιμητικό Δίπλωμα και το Μετάλλιο «Αστυνομικός Σταυρός».
Η απονομή του Αστυνομικού Σταυρού πραγματοποιήθηκε μετά την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος και αφορά τη σύλληψη επικίνδυνου κακοποιού, την 12-05-2013, στον κόμβο της Πεδινής Ιωαννίνων,  αφαιρώντας  από τα χέρια του απασφαλισμένη χειροβομβίδα.
Στην τελετή βράβευσης παρέστησαν ο Διευθυντής Αστυνομίας Ιωαννίνων, Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Βασιλάκος, αξιωματικοί και προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων και των ενώσεων αποστράτων καθώς και συγγενείς και φίλοι των τιμηθέντων.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ