Με ηρωίνη και ζυγαριά ακριβείας συνελήφθη 51χρονος στην Πρέβεζα

on .

NARKOTIKA 13 3 18

• Δεν απασχολούν τις Διωκτικές Αρχές μόνο οι μεγάλες ποσότητες χασίς που φτάνουν στην Ελλάδα –κυρίως από Αλβανία μέσω Ηπείρου - αλλά και οι υποθέσεις που σχετίζονται με σκληρά ναρκωτικά, στις οποίες κυρίως εμπλέκονται Έλληνες.
Στο πλαίσιο λοιπόν στοχευμένων δράσεων της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. για την καταπολέμηση της διακίνησης ουσιών, συνελήφθησαν σε διαφορετικές «επιχειρήσεις» δυο ημεδαποί για κατοχή και διακίνηση ηρωίνης και κοκαΐνης.

Στην Πρέβεζα
Στην Πρέβεζα αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων εντόπισαν έναν 51χρονο ημεδαπό και μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του, καθώς και σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου:
• μία συσκευασία που περιέχει ηρωίνη σε μορφή βράχου, βάρους 96,3 γραμμαρίων,
•  δύο συσκευασίες με ηρωίνη σε σκόνη, συνολικού βάρους 1,8 γραμμαρίων,
• μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 33,8 γραμμαρίων,
• μία ζυγαριά ακριβείας,
• δύο κινητά τηλέφωνα.

Στην Άρτα 
Η δεύτερη αστυνομική «επιχείρηση» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην πόλη της Άρτας, όπου συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ηλικίας 48 και 45 ετών, για εμπλοκή τους σε αγοραπωλησία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, εντοπίστηκε ο 48χρονος, ο οποίος και συνελήφθη, διότι νωρίτερα είχε πουλήσει μία συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους 0,53 γραμμαρίων, στον 45χρονο συλληφθέντα. Επιπρόσθετα, στην κατοχή του 48χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ