Απαράδεκτο να υπάρχουν τρεις σταθμοί διοδίων στο Ν. Ιωαννίνων

on .

KONSTANTOPOYLOS SPIROS SYNENTEYKSH
• Είναι απαράδεκτο να υπάρχουν τρεις σταθμοί διοδίων σε έναν Νομό και μάλιστα χωρίς αναλογική χρέωση, με αποτέλεσμα την αύξηση κόστους στις καθημερινές μετακινήσεις των μονίμων κατοίκων, αλλά και αύξηση μεταφορικών στα προϊόντα που διακινούνται από την Εγνατία Οδό, στο τμήμα του Νομού Ιωαννίνων.
Τα παραπάνω τονίζει ο Τομεάρχης Υποδομών ΝΟ.Δ.Ε. Ιωαννίνων της Ν.Δ. κ. Σπύρος Κωνσταντόπουλος, Πολ. Μηχανικός, ο οποίος σημειώνει ότι «Πριν γίνει κυβέρνηση η παράταξη ΣΥΡΙΖΑ πρωτοστατούσαν στο κίνημα “Δεν πληρώνω”. Πριν γίνουν Κυβέρνηση καλούσαν τον κόσμο να σηκώνει τις μπάρες διοδίων  και να περνάει ελεύθερα.
»Σήμερα, ενημερώνουν πως από αρχές Σεπτέμβρη θα λειτουργήσει ο σταθμός διοδίων στο Δροσοχώρι, με κόστος χωρίς την εφαρμογή της αναλογικής χρέωσης…
»Για μια φορά ακόμη αποδεικνύεται πως, από όσα λένε, δεν τηρούν απολύτως τίποτα! Οι πολίτες του Νομού Ιωαννίνων βλέπουν και κρίνουν πλέον την ανικανότητα, την προχειρότητα και την ανεπάρκεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».
Και ο κ. Κωνσταντόπουλος καταλήγει: «Απευθυνόμενοι στην κυβέρνηση ζητούμε την επανεξέταση του θέματος, μείωση του τέλους διέλευσης και για τους τρεις σταθμούς διοδίων της περιοχής μας και να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατό η αναλογική χρέωση στα διόδια της Εγνατίας Οδού».

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ