Ικανοποίηση από τις εξαγγελίες Κ. Μητσοτάκη για τις επενδύσεις

on .

KONSTANTOPOYLOS STELEXH ND 19 9 17

• Στη 2η συνδιάσκεψη στελεχών Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της ΝΔ, που έγινε στο πλαίσιο εκδηλώσεων για τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και αφορούσε τρόπους επενδύσεων στην Ελλάδα, έργα υποδομής, προβλήματα μηχανικών, ασφαλιστικό, τοποθετήθηκε ο πολιτικός μηχανικός και Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αστικών Απορριμμάτων Ιωαννίνων Σπύρος Κωνσταντόπουλος.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, από τις δηλώσεις του Προέδρου του Κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, χρήζουν ιδιαίτερης επισήμανσης οι αναφορές του στις επενδύσεις που – χωρίς αναστολή και ιδεοληψίες- βρίσκονται στην κορυφή της  ατζέντας του όταν γίνει Κυβέρνηση, απλοποιώντας τον τρόπο αδειοδότησης και ιδιαίτερα την αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας. 
Η μείωση της φορολογίας, η αφαίμαξη των οικονομιών των πολιτών, ο επαναπατρισμός εργαζομένων στο εξωτερικό νέων και η χρησιμοποίηση εντίμων ατόμων στη διακυβέρνηση της χώρας, έστω και εξωκοινοβουλευτικών, είναι στις προτεραιότητές του.
«Η ομιλία του κ. Μητσοτάκη απευθύνθηκε τολμηρά στο μέλλον του τόπου και πέτυχε να σβήσει τις αυταπάτες του Τσίπρα», σημειώνει ο Σπύρος Κωνσταντόπουλος.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ