Σάλο και αντιδράσεις προκαλεί η ρουλέτα Καμμένου στο Λονδίνο

on .

KAMMENOS

• Σάλο έχει προκαλέσει το δημοσίευμα για το ταξίδι του υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου στο Λονδίνο και η επίσκεψή του σε καζίνο. Η Αντιπολίτευση εξαπολύει δριμεία επίθεση στον υπουργό, αλλά και στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, και ζητά εξηγήσεις.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», ο υπουργός Άμυνας κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού του στο Λονδίνο, δεν περιορίστηκε μόνο στην πολυτελή διαμονή του στο ξενοδοχείο "Mandarin Oriental" και στην Jaguar που χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις και τη μεταφορά των αγορών του από το πολυκατάστημα Selfridges. Ο κ. Καμμένος φέρεται να έπαιξε χιλιάδες λίρες στη ρουλέτα.
Ανακοίνωση της Ν.Δ.
«Ο κ. Καμμένος έχει άραγε συναίσθηση των όσων κάνει;» διερωτάται η Πειραιώς και αναφέρει ότι «αναμένουμε την απολογία του τη Δευτέρα». «Ο κ. Τσίπρας θα κοιτάζει πολύ καιρό ακόμα τους υπουργούς του να προκαλούν με τη συμπεριφορά τους την ώρα που η ελληνική κοινωνία υποφέρει;» τονίζει στη συνέχεια και καταλήγει: «Θα συνεχίσει να τους καλύπτει, αδύναμος να πράξει τα αυτονόητα;».

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ