Έργο της Κυβέρνησης Ν.Δ. ο νέος Οργανισμός του Νοσοκομείου Φιλιατών

on .

MPEZAS 16 02 2012

• «Η αναθεώρηση του Οργανισμού του Νοσοκομείου Φιλιατών, που προβλέπει   την αύξηση των κλινών   από 90 σε 120, τη δημιουργία  Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ),  δύο νέων  Μονάδων, Αλτσχάιμερ  και Παρηγορητικής Φροντίδας που μετονόμασαν σε  Μεταναισθητικής Φροντίδας   καθώς και την ένταξη της νέας πτέρυγας και του ΤΕΠ Ηγουμενίτσας στον Οργανισμό, αποτελεί σχεδιασμό και έργο της προηγούμενης κυβέρνησης  της Νέας Δημοκρατίας και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας της περιόδου 2013- 2014». Αυτά αναφέρει, μεταξύ άλλων,  σε ανακοίνωσή του ο πρώην Υφυπουργός Υγείας και βουλευτής Θεσπρωτίας Αντώνης Μπέζας, απαντώντας και στις δηλώσεις του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Μάριου Κάτση.
«Όποιοι προσπαθούν -τονίζει- να παραποιήσουν αυτές τις  αλήθειες ή  δείχνουν πολιτική   μικρότητα   ή  προσπαθούν να  καλύψουν την κυβερνητική ανικανότητα  παραπλανώντας την κοινή γνώμη με «πρακτικές  Πολάκη», που παραπέμπουν στη γνωστή  φράση «εκεί που μας χρώσταγαν, μας πήραν και το βόδι». Αντί να απολογηθούν για την αδικαιολόγητη κωλυσιεργία 2,5 ετών, μας κατηγορούν από πάνω και για υποβάθμιση  του Νοσοκομείου…».
Τέλος ο κ. Μπέζας καλεί τη σημερινή Κυβέρνηση να φροντίσει να λειτουργήσει  το ΤΕΠ Ηγουμενίτσας έτσι όπως προβλέπεται στο νέο Οργανισμό  καθώς και οι δύο νέες Μονάδες που θα οδηγήσουν σε περαιτέρω ανάπτυξη του Νοσοκομείου Φιλιατών.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ