Συνέδρους και προτάσεις και από την Πρέβεζα αναζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

on .

SYRIZA SHMA
• Σε πλήρη εξέλιξη είναι η εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ για προσέλκυση συνέδρων στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο που θα διεξαχθεί παρόντος του Αλέξη Τσίπρα το διήμερο 23 και 24 Οκτωβρίου στα Ιωάννινα.
Για το σκοπό αυτό έχουν «επιστρατευτεί» οι βουλευτές και τα κομματικά στελέχη και των άλλων τριών περιφερειακών ενοτήτων, όπου επίσης διαπιστώνεται μεγάλη φθορά της Κυβέρνησης.
Μέσω δε του Αναπτυξιακού Συνεδρίου- που κάθε μέρα που περνά γίνεται  ξεκάθαρο πλέον ότι αυτό μετατρέπεται σε κομματικό- ο ΣΥΡΙΖΑ (έχοντας αφήσει στην άκρη τους συγκυβερνήτες των ΑΝΕΛ),  επιδιώκει επικοινωνιακά οφέλη, καθώς οι όποιοι σχεδιασμοί, όπως αποδείχτηκε και με το προετίας συνέδριό του στην Ήπειρο, μένουν στα «χαρτιά». 
Μετά τα Γιάννενα,  η «σκυτάλη» της «ενημέρωσης» των κυβερνητικών αξιωματούχων και των προσκλήσεων για το Συνέδριο, πέρασε στην γειτονική Πρέβεζα. Κλιμάκιο με επικεφαλής τον εξ Αθηνών κ. Νίκο Σκορίνη, του Γραφείου Συντονισμού του ΣΥΡΙΖΑ, με τη συμμετοχή του βουλευτή Κώστα Μπάρκα, του επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κώστα Μπασιούκα και άλλα τοπικά στελέχη, επισκέφθηκαν το Δήμαρχο Πάργας, ο οποίος και τους παρέδωσε υπόμνημα με όλα τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο.   Το ίδιο κλιμάκιο επισκέφθηκε και την πόλη της Πρέβεζας, όπου συναντήθηκε με φορείς, αλλά και το Δήμαρχο Χρήστο Μπαϊλη, ο οποίος επίσης τους παρέδωσε υπόμνημα για έργα που πρέπει να υλοποιηθούν, αρκετά εκ των οποίων δεν τα έχει «ακουμπήσει» καν μέχρι σήμερα η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ