Προσβλητική η επίθεση της Κυβέρνησης κατά της Εκκλησίας

on .

SKOPIA 2

• Τη στάση της Εκκλησίας στο θέμα των Σκοπίων εξήρε ο βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τασούλας σε συνέντευξή του στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων.
Ταυτόχρονα χαρακτήρισε  «απαράδεκτη και προσβλητική την κυβερνητική διαρροή από το Μέγαρο Μαξίμου που ταύτισε την Εκκλησία με την Χρυσή Αυγή», γεγονός που – όπως είπε- αναδεικνύει τον πανικό της Κυβέρνησης για τις αντιδράσεις που κοινωνικά εγείρονται για την στάση της στο θέμα αυτό.   Ως προς την ουσία του θέματος, ο βουλευτής της Ν.Δ. δήλωσε πως η Κυβέρνηση  στηρίζει την κινητικότητά της στην αποδιδόμενη και όχι στην αποδεδειγμένη διαλλακτικότερη στάση της Κυβέρνησης των Σκοπίων.
«Ας δείξουν πρώτα τα Σκόπια διαλλακτικότητα αποκηρύσσοντας κάθε αλυτρωτική χρήση ονομάτων, συμβόλων και ιστορίας και τότε βλέπουμε», τόνισε, προσθέτοντας πως την ίδια αφελή και εθνικά επικίνδυνη αισιοδοξία δείχνει η Κυβέρνηση και για τις ελληνοαλβανικές σχέσεις την ίδια στιγμή που η Αλβανία όχι μόνο συνεχίζει αλλά αναβαθμίζει την πολύπλευρη προκλητικότητά της έναντι της χώρας μας.

Για το πολυνομοσχέδιο
Ο κ. Τασούλας, αναφερόμενος στις ρυθμίσεις του πολυνομοσχεδίου, το οποίο προωθεί προς ψήφιση με τη διαδικασία του κατεπείγοντος η Κυβέρνηση, είπε πως αυτή η τακτική  αποδεικνύει πως θέλει να αποφύγει την εις βάθος συζήτηση για τα νέα μέτρα που επιβάλει στον ελληνικό λαό.  «Ενδεικτικά αναφέρω – πρόσθεσε- τη ρύθμιση για την επέκταση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών σε όλες τις μορφές τους, τη ρύθμιση για την δραστική περικοπή των οικογενειακών επιδομάτων σε τρίτεκνους και πολύτεκνους, την ανήκουστη ρύθμιση βάσει της οποίας επιτρέπεται στα καζίνα, που η Κυβέρνηση της Αριστεράς τα πολλαπλασιάζει, να δανείζουν τους πελάτες με ποσά άνω των 50.000 ευρώ,  προφανώς για να τα επανεπενδύουν στα ευαγή αυτά ιδρύματα».

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ