Πήρε το Super Cup η Δόξα Κρανούλας

on .

KRANOYLA OMADA 30 8 17
• Η Δόξα Κρανούλας πήρε τον πρώτο τίτλο της φετινής χρονιά επικρατώντας με 2-1 στο Super Cup επί του ΠΑΣ Γιάννινα.
Στο πρώτο ημίχρονο η Κρανούλα είχε την υπεροχή, πίεσε τον ΠΑΣ Γιάννινα και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 23’ όταν ο Παρχαρίδης έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Χριστακόπουλος  με προβολή άνοιξε το σκορ. Η Δόξα έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της στο 31’ όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τσουμάνη από τον Τσίντα, το εκτέλεσε ο Παρχαρίδης και ο Παπαιωάννου μπλόκαρε την μπάλα.
Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ ξεκίνησε καλύτερα και στο 53’ ισοφάρισε σε 1-1 με δυνατό συρτό σουτ του Παπαδόπουλου έξω από την μεγάλη περιοχή.
Η Κρανούλα κόντρα στη ροή του αγώνα στο 69’ έκανε το 2-1 όταν ο Γκόλιας εκτέλεσε πλάγιο απομάκρυναν οι αμυντικοί του ΠΑΣ, επανέφεραν οι παίκτες της Κρανούλας μέσα στη μεγάλη περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Χριστακόπουλο που με σουτ έκανε το 2-1.
Δόξα Κρανούλας (Βασίλης Σιαφάκας): Αρχοντάκης, Πάσχος (74’ Μπούτζας), Ηλίας, Νιτσιάκος (46’ Γκόλιας), Νάσιος, Τσιέπας, Τσουμάνης, Διαμάντης, Μαρμούτας, Παρχαρίδης, Χριστακόπουλος (84’ Παράσχης).
ΠΑΣ Γιάννινα (Χρήστος Αγγέλης): Παπαιωάννου, Τσίντας (38’ Ψαρράς), Τάτσης, Μπελά, Πιτσόλης, Νικολόπουλος (46’ Μπισέλας), Αλεξίου (77’ Βασιλάκης), Λιάσος, Πήλιος, Παπαδόπουλος, Μελιγγιώτης.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ