Σημαντική η ενίσχυση του ΠΑΣ στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου

on .

PAS PROPONHSH 1 09 17

• Χωρίς  το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ Γιάννινα, τον Γιώργο Μανθάτη, πραγματοποιήθηκε η χτεσινή προπόνηση της ομάδας της Ηπείρου.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο στα Γιάννενα και θα  ξεκινήσει προπονήσεις με τους Ηπειρώτες.
Με την προσθήκη του Μανθάτη   ο ΠΑΣ ενισχύθηκε σημαντικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και πλέον διαθέτει αρκετή ποιότητα στη γραμμή κρούσης, μαζί με την μεταγραφή του έμπειρου Σολτάνι που γνωρίζει καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις ιδιαιτερότητές του.
Στην χτεσινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα χωρίστηκαν σε 3 γκρουπ  και έκαναν ασκήσεις υποομαδικής τακτικής, ενώ  ακολούθησε και οικογενειακό  δίτερμα.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και χτες  οι Κόντε και Μπέριος που επανακάμπτουν από θλάσεις δεύτερου και πρώτου βαθμού αντίστοιχα, ενώ απουσίαζε ο Νικολιάς που συνεχίζει την θεραπευτική αγωγή. Αντίθετα, σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε ο Γαρουφαλιάς, ο οποίος ξεπέρασε το “τράβηγμα” που τον ταλαιπωρούσε από το παιχνίδι με την ΑΕΚ.
Στον ΠΑΣ πλέον κινούνται σε ρυθμούς Ατρομήτου καθώς το επόμενο Σάββατο (09/09) υπάρχει το εκτός έδρας παιχνίδι στο Περιστέρι για την 3η αγωνιστική της Super League.
Πρόστιμο 6.000 ευρώ στον ΠΑΣ
Ιδιαίτερα αυστηρά και σε ορισμένες περιπτώσεις  παράλογα κινείται  το Πειθαρχικό  Όργανο της  Super League στις αποφάσεις του.
Σε ένα κατά γενική ομολογία ήσυχο ματς και σε αθλητικά πλαίσια με οπαδούς και των δύο ομάδων, αποφάσισε να τιμωρήσει ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα τιμωρήθηκε με 6.000 ευρώ πρόστιμο και η ΑΕΚ με 4.000 και όλα αυτά σε ένα ματς που κατά κοινή ομολογία κύλησε χωρίς να γίνει κανένα παρατράγουδο. Προφανώς η ποινή αφορά το άναμα πυρσών και βεγγαλικών από τους οπαδούς των δύο ομάδων.
Αναλυτικά οι ποινές:
ΠΑΕ ΑΕΚ: «Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ».
ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της χρηματική ποινή έξι χιλιάδων ευρώ».

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ