Ο 11ος Γύρος Λίμνης συστήνει το άθλημα του Stand Up Paddle

on .

GYROS LIMNHS SUP 6 9 17

• Φέτος, για πρώτη φορά, ο «Γύρος Λίμνης» θα φιλοξενήσει μια νέα παράπλευρη αθλητική δραστηριότητα, όπου επισκέπτες και αθλητές θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν. Την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου, η ομάδα του WBSF, σε συνεργασία με την BIC SUP, θα παρουσιάσουν σε όλους τους ενδιαφερόμενους άνω των 18 ετών, το εντυπωσιακό άθλημα του Stand Up Paddle (SUP) και τα οφέλη που προσφέρει η συγκεκριμένη ενασχόληση.
Στόχος της διοργάνωσης του Γύρου Λίμνης είναι να αναδείξει τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει η πανέμορφη λίμνη της Παμβώτιδας στον ναυταθλητισμό μέσα από ένα σχετικά νέο άθλημα που δεν περιορίζεται μόνο στη θάλασσα, αλλά μπορεί να αναπτυχθεί και σε λίμνες – το Stand Up Paddle (SUP).
Το WBSF, μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες του, θα βρίσκεται δύο μέρες πριν τον μεγάλο αγώνα των 30 χλμ. γύρω από την Παμβώτιδα, από τις 15:00 μέχρι τις 19:00 στην πλατεία Μαβίλη. Η επίδειξη θα πραγματοποιηθεί σε ομάδες των 5 ατόμων και θα διαρκεί μισή ώρα, περιλαμβάνοντας την βασική θεωρία του αθλήματος, εισαγωγή στους κανόνες ασφαλείας, πρακτική εξάσκηση στην λίμνη και γνωριμία με τον εξοπλισμό της BIC SUP.
• Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική on line φόρμα συμμετοχής στην ιστοσελίδα https://www.wbsf.gr/events/ilr2017sup/ μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ