Συνάντηση Δημάρχου και Διοίκησης ΠΕΑΚΙ

on .

DHMOS SYNANTHSH ME PEAKI 14 9 17

• Συνάντηση με την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ είχε χθες ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας, παρουσία του αντιδημάρχου, αρμόδιου για θέματα Αθλητισμού Παντελή Κολόκα και του Προέδρου του Πνευματικού Κέντρου Κώστα Γκόγκου.
Τα θέματα που τέθηκαν προς συζήτηση ήταν ο  φωτισμός του γηπέδου ποδοσφαίρου της Λιμνοπούλας, ο συντονισμός  για την άρτια διοργάνωση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων στην κωπηλασία, η συνδρομή του εργοταξίου του Δήμου σε παρεμβάσεις καθημερινότητας στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ, η δημιουργία μόνιμων διαβάσεων πεζών σε Λιμνοπούλα και Ζωσιμάδες, η τοποθέτηση δύο σημείων ανακύκλωσης σε Λιμνοπούλα και Πανηπειρωτικό και τέλος, ο κοινός σχεδιασμός σε συνεργασία και με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για προγράμματα μαζικού αθλητισμού στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ.
Μετά το πέρας της συνάντησης οι κ.κ. Μπέγκας, Κολόκας και Γκόγκος, δήλωσαν ότι υπάρχει διάθεση συνεργασίας και κατέληξαν σε κάποιες πρώτες ενέργειες. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ Βαγγέλης Παλατζίδης, είπε ότι η συνάντηση με τη Δημοτική Αρχή, είναι συνέχεια εκείνης που προηγήθηκε με τον Περιφερειάρχη Αλεξ. Καχριμάνη. «Οφείλουμε όλοι σε πνεύμα συνεργασίας να δώσουμε άμεσες λύσεις στον αθλητικό κόσμο, αλλά και να συνεχίσουμε τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών των Ιωαννίνων», κατέληξε ο κ. Παλατζίδης. 

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ