Μειώνονται τα προβλήματα για τον Πετράκη ενόψει Πανιώνιου

on .

PROPONHSH PAS 14 9 17

• Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα της Δευτέρας (18/9-19:00) στο «Ζωσιμάδες» με αντίπαλο τον Πανιώνιο.
Ο προπονητής Γιάννης Πετράκης είδε τα προβλήματα από τους τραυματισμούς να μειώνονται αφού συμμετείχαν στην προπόνηση οι Μπέριος, Σολτάνι και Ναδάλες, ωστόσο από ότι έδειξε ο κ. Πετράκης στο δίτερμα δεν θα τους χρησιμοποιήσει στη βασική ενδεκάδα, με μια επιφύλαξη για το Ναδάλες ο οποίος έχει μπει σε δυνατούς ρυθμούς προπονήσεων.
Ο Θέμης Τζημόπουλος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης και θα μπει πάλι σε ρυθμό προπονήσεων αύριο, ενώ Κόντε, Ροντρίγκεζ και Νικολιάς έκαναν ατομικό, με τον τελευταίο να μετράει μέρες για την επιστροφή του στις προπονήσεις.
Στη χθεσινή προπόνηση η οποία περιελάμβανε ασκήσεις ειδικής αντοχής, αγωνιστικά παιχνίδια με περιορισμένο αριθμό παικτών και δίτερμα, ο Γιάννης Πετράκης φώναξε αρκετές φορές στους παίκτες του προκειμένου  να γίνουν αυτά που ζητούσε όσο το δυνατόν καλύτερα και όσοι δεν έκαναν σωστά  η «τιμωρία» ήταν κάμψεις.
Στο δίτερμα που ακολούθησε ο Γιάννης Πετράκης χρησιμοποίησε με τους λεγόμενους βασικούς τους Βελλίδη, Καρανίκα, Μπουκουβάλα, Μιχαήλ, Σκόνδρα, Μαυροπάνο, Λίλα, Κοζορώνη, Γαρουφαλιά, Χαλκιαδάκη και Γιάκο. Με την επιστροφή του Τζημόπουλο και αν χρησιμοποιηθεί και ο Ναδάλες θα διαφοροποιηθεί η ενδεκάδα.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ