Προετοιμασίες στο… φουλ για το 9ο Motor Festival

on .

motor
• Η μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα, το  9ο Motor Festival, ετοιμάζεται να επισκεφθεί  για πρώτη φορά την πόλη των Ιωαννίνων το Σαββατοκύριακο 30 Σεπτεμβρίου - 1 Οκτωβρίου.
Οι διοργανωτές, που έχουν ήδη ξεκινήσει τις προεργασίες στο Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο (Π.Ε.Α.Κ.Ι)  όπου και θα διεξαχθεί το 9ο Motor Festival, ενώ δηλώνουν ενθουσιασμένοι από το ότι άπαντες στην πόλη έχουν «αγκαλιάσει» με πολύ μεγάλη θέρμη την εκδήλωση.
Εκείνοι από τη μεριά τους υπόσχονται ότι το θέαμα που θα παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν στο Πανηπειρωτικό στάδιο το διήμερο 30/9-1/10 θα τους μείνει αλησμόνητο.
Επιδείξεις δεξιοτεχνίας από τους κορυφαίους Έλληνες επαγγελματίες οδηγούς αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας, drift Show, trial show, free style motocross, 4X4 show,  mini gp, mini moto, kart, fire show, Djs events, Dance show, fireworks, διαγωνισμούς,  περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το πλούσιο μενού του 9ου Motor Festival, από το οποίο δεν θα λείψει ούτε το ιστορικότερο show μοτοσυκλέτας, ο γνωστός σε όλους «Γύρος του θανάτου». 
Στο 9ο Motor Festival θα είναι παρόντες φυσικά και οι εκθέτες με ό,τι πιο καινούργιο από το χώρο της μοτοσυκλέτας και του αυτοκινήτου, ενώ, όπως πάντα, δε θα λείψουν τα σεμινάρια ασφαλούς αγωνιστικής οδήγησης.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ