Αγιασμός για τη νέα χρονιά στον Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα

on .

ERASITEXNHS PAS AGIASMOS 18 9 17

• Παρουσία του νέου προέδρου του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιώργου Οικονόμου και του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργου Χρστοβασίλη πραγματοποιήθηκε χθες στα γήπεδα του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα στο Σταυράκι ο αγιασμός για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.
Στον αγιασμό ήταν σύσσωμο το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΠΑΣ, ο πρώην πρόεδρος Χρίστος Τσάγκας, ο εκπρόσωπος της ΕΠΣΗΠ Παναγιώτης Δαβής, οι γενικοί αρχηγοί της Κ20 Κώστας Παπαδόπουλος και Κ17 Βασίλης Λώλης και ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας  Γιάννης Καραμπίνας.
Πριν την έναρξη του αγιασμού παρατάχθηκαν στη σειρά όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη ΠΑΣ μαζί με τους προπονητές τους.
Ο νέος πρόεδρος Γιώργος Οικονόμου στην ομιλία του ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και να συνεχίσουν το έργο που έχει γίνει στον Ερασιτέχνη όλα αυτά τα χρόνια. Ακόμη ανέφερε ότι είναι μια διοίκηση με πολύ όρεξη και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης ευχήθηκε στους νεαρούς παίκτες καλή σχολική χρονιά με υγεία και τους τόνισε ότι όποιος αγωνίζεται στο τέλος πάντα πετυχαίνει αυτό που θέλει στη ζωή του. Ανέφερε ότι θα είναι κοντά στη νέα διοίκηση, ενώ ευχήθηκε ο ΠΑΣ τη νέα χρονιά να παίζει στην Ευρώπη.
Ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη μετά το τέλος του Αγιασμού έδωσε τόσο στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιώργο Οικονόμου, όσο και στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα από μια εικόνα.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ