Εκπαίδευση έκανε η ΕΚΕ σε ομάδες της ΕΠΣΗΠ

on .

EKE EPSHP 21 9 17

• Εκπαίδευση στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής (BLS) και στη Χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή (AED) έκανε η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία με αθρόα προσέλευση και συμμετοχή παραγόντων, προπονητών και διαιτητών, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο ερασιτεχνικό κατά κύριο λόγο ποδόσφαιρο του Νομού Ιωαννίνων.
Το σεμινάριο υλοποιήθηκε στις κτιριακές εγκαταστάσεις του γηπέδου «Στάθης Τσανακτσής», με την βοήθεια ανθρώπινων ομοιωμάτων και εκπαιδευτικού απινιδιστή και περιλάμβανε και ασκήσεις προσομοίωσης σε σενάρια επειγόντων συμβάντων στα γήπεδα, με τη συμβολή επιστημονικής ομάδας ιατρών και νοσηλευτών.
Ο εκπρόσωπος και μέλος της ΕΠΣΗΠ κ. Παναγιώτης Δαβής, παρουσία του Γενικού Γραμματέα κ. Λάζαρου Κιτσάκη και του μέλους του Δ.Σ. της Ένωσης κ. Παναγιώτη Γκόλια, απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε τον συμμετέχοντα στο  Προεδρείο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας Καθηγητή Στέφανο Φούσα για την άμεση ανταπόκρισή του στο σχετικό αίτημα της ΕΠΣΗΠ. Ο Συντονιστής Διευθυντής του Τζανείου Νοσοκομείου υπογράμμισε την καταλυτική σημασία της πρόληψης, ευχαριστώντας τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ