Κρανούλα-Λευκίμη 0-1

on .

KRANOULA

• Μόνο φιλικό δεν θύμιζε το παιχνίδι Κρανούλα-Λευκίμη με τους φιλοξενούμενους ναι μεν να παίρνουν τη νίκη με 0-1, αλλά και να ρίχνουν πολλές κλωτσιές στους γηπεδούχους σε βαθμό που νόμιζες ότι έπαιζαν αγώνα πρωταθλήματος και κρινόταν η παραμονή στην κατηγορία.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι στο 3’ κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Γκόλια, το εκτέλεσε ο Κομνηνάκης κάνοντας το 0-1.
Η Λευκίμη φαινόταν να πατάει καλύτερα στο γήπεδο, ωστόσο οι παίκτες της έκαναν αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα στους ποδοσφαιριστές της Κρανούλας και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τις διαμαρτυρίες τόσο των παικτών της Δόξας, όσο και των παραγόντων για το σκληρό παιχνίδι.
Η Κρανούλα παρά τις απουσίες που είχε προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο, ωστόσο έδειξε ότι υπάρχουν κάποιες αδυναμίες και θα πρέπει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος να εξαλειφθούν για να μπορέσει η ομάδα να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.
Διαιτησία: Μάντζιος (Χαρίσης-Σιαμέτης).
Κρανούλα: Αρχοντάκης, Ηλίας, Πάσχος, Τσουλιάης, Τσιέπας, Γκόλιας, Τσουμάνης, Νιτσιάκος, Χριστακόπουλος, Παρχαρίδης, Παππάς.
Έπαιξαν και οι: Πέτρου, Καραφλιάς, Παράσχης, Ριστάνης, Μιχάλης Δ., Νούγιας, Ζδράβος, Κιτσάκης, Μαρμούτας, Μουζακίτης
Λευκίμη: Βαρέλης, Θεοδωράκης, Σεντεμέντες, Κομνηνάκης, Σαμουηλίδης, Γεωργοπάλης, Λεπενιώτης, Πανταζής, Ρογκότης, Στέρεφ, Γαστεράτος.
Έπαιξαν και οι: Αναστασιάδης, Βασιλάκης, Βούλγαρης, Κόρμπας, Ηλίας, Μπονέρης και Βλάχος.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ