Η γυναικεία ομάδα των Ιωαννίνων πρώτη στον τελικό αγώνα Run Greece

on .

MARATHONIOS DESPOINA 1 12 11 17

• Η γυναικεία ομάδα των Ιωαννίνων ήταν η μεγάλη νικήτρια στον τελικό αγώνα Run Greece, 3 χλμ. που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή για πρώτη φορά, στα πλαίσια του διεθνούς Μαραθωνίου της Αθήνας, τερματίζοντας πρώτη στο Καλλιμάρμαρο. Η αντίστοιχη ομάδα των ανδρών κατέλαβε την τρίτη θέση.
Οι συμμετέχοντες προήλθαν από τις επτά περιοχές που διεξήχθησαν αγώνες Run Greece, δηλαδή Ιωάννινα, Λάρισα, Ηράκλειο, Καστοριά, Αλεξανδρούπολη, Ρόδος και Πάτρα. 
Η «χρυσή» ομάδα των γυναικών Ιωαννίνων, η οποία έλαβε από τον μεγάλο χορηγό του RunGreece, την WIND, 2.500 ευρώ, για να τα διαθέσει σε φιλανθρωπικό οργανισμό της Περιφέρειας Ηπείρου, αποτελούνταν από τις: Χασκή Ερμιόνη, Κόλε Διονυσία, Σκανδάλη Μερόπη, Καμηνά Τιτίκα, Τζαλοκώστα Δήμητρα, Τσατσούλη Σοφία, Τζαβάρα Σταυρούλα, Γιώτη Μαρία, Γεωργούλα Γεωργία, Παπαδοπούλου Δέσποινα.
Η «χάλκινη» ομάδα των ανδρών από τους Γεωργίου Απόλλωνα, Τσιαμπούλα Ιωάννη, Πρωτόγερο Κων/νο, Τσιρώνη Βασίλειο, Εδεσσαίο Ιωάννη, Παππά Σπυρίδων, Λιόλιο Ιωάννη, Παντούλα Βασίλειο, Πλαστήρα Βασίλειο, Γιαννίκο Γεώργιο.
Όπως, μεταξύ άλλων, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ Ηπείρου το θαυμάσιο αυτό ταξίδι έγινε πραγματικότητα χάρις στην ERGO Ασφαλιστική που κάλυψε τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής της Ομάδας και γι’ αυτό την ευχαριστεί, όπως επίσης ευχαριστεί και τους συμμετέχοντες στον τελικό, που με την αγωνιστική τους παρουσία αλλά και την συμπεριφορά τους κράτησαν ψηλά την «σημαία» της Ηπείρου.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ