Κυκλοφορούν από σήμερα τα εισιτήρια για Παναιτωλικό

on .

PAS GIANNINA LOGO

• Σε κυκλοφορία τίθενται από σήμερα Τρίτη τα εισιτήρια της αναμέτρησης του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 17:15 στο Εθνικό Στάδιο "οι Ζωσιμάδες".
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι στα 10 € για την παλιά σκεπαστή και τις θύρες 9 και 10, στα 20 € για την μεγάλη σκεπαστή και τις θύρες 3-4-6, ενώ το παιδικό είναι στα 5 €.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ από αύριο Τρίτη έως και το Σάββατο και την Κυριακή από τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ "οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ". Οι μέρες και ώρες λειτουργίας του Τμήματος Διαχείρισης Εισιτηρίων στο ΠΕΑΚΙ είναι οι εξής: Τρίτη έως και Σάββατο 10:00 - 17:00. Τα εκδοτήρια στο ΕΣΙ "Οι Ζωσιμάδες" θα λειτουργήσουν την Κυριακή του αγώνα από τις 11:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα. Για τον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό θα ισχύσουν οι ακόλουθες τιμές εισιτηρίων: Θύρα 3VIP, 25€. Θύρες 3-4-6, 20€. Θύρες 9-10, 10€. Παιδικά Θύρες 6-9, 5€. Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται και ηλεκτρονικά το εισιτήριο τους από το www.viva.gr

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ