Ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι με Πλατανιά

on .

PAS

• Στις προπονήσεις επέστρεψαν χτες οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το ρεπό της Δευτέρας και ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Πλατανιά στα Χανιά την Κυριακή της Αποκριάς.
Στη χτεσινή προπόνηση συμμετείχε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Ηπειρωτών, ο Σουηδός Φίλιπ Χέλκβιστ, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προσαρμογής.
Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις υποομαδικής επιθετικής τακτικής και για το τελείωμα διπλό με έμφαση στις στημένες φάσεις.
Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΣ είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 11:00 στο ΠΕΑΚΙ.
Χωρίς Μπουκουβάλα στα Χανιά
Τις 7 κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο Μπουκουβάλας και θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας σε 2 από τα επόμενα παιχνίδια. Από το τεχνικό επιτελείο αποφασίστηκε να λείψει από το προσεχές παιχνίδι με τον Πλατανιά στα Χανιά, ενώ θα είναι εκτός και από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στα Γιάννενα.
Επίσης, 4 κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε και ο Μπέριος και αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή της 1 αγωνιστικής στον εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Σε απολογία ο ΠΑΣ
Για αύριο Πέμπτη το μεσημέρι ( 2 μ.μ.) κλήθηκε σε απολογία η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα της περασμένου Σαββάτου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, η κλήση αφορά το άναμα ενός πυρσού στο πέταλο της θύρας 10 κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Αναλυτικά η κλήση από το Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο:
Α) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Βάσει των αναφερομένων στο από 10/02/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 10/02/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 6777/18/ 301431 από 12/02/2018 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ Παναθηναϊκός. * Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 3 περ. α του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ