Σε βίντεο του ΕΟΤ το πρώτο βραβείο τουριστικής προβολής

on .

EOT TOYRISMOS

• Το βίντεο του ΕΟΤ «Greece - Α 365-DayDestination» επελέγη ως το κορυφαίο βίντεο τουριστικής προβολής ευρωπαϊκού προορισμού για το 2017, ανάμεσα σε 23 υποψήφιες ευρωπαϊκές χώρες που συμμετείχαν στον παγκόσμιο διαγωνισμό.
Το βίντεο σε σκηνοθεσία Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα, διάρκειας  3’:36’’, παρουσιάζει την «μυστική» Ελλάδα, την ηπειρωτική Ελλάδα, την Ελλάδα του φθινοπώρου, της άνοιξης και του χειμώνα, την Ελλάδα των άγνωστων τουριστικών προορισμών. Προβάλλει  τον περιηγητικό, θρησκευτικό, καταδυτικό και αγροτουρισμό, με τις μοναδικές ομορφιές της Ηπείρου να εντυπωσιάζουν! Ο σκοπός της είναι διπλός: η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου σε συνδυασμό με την προβολή των λιγότερων προβεβλημένων περιοχών της χώρας μας στο εξωτερικό.
Η ανακοίνωση της βράβευσης έγινε σε ειδική εκδήλωση στο πλαίσιο της 22ης Γενικής Συνέλευσης του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού στο Τσενγκντού της Κίνας.
Η επιλογή της ταινίας του ΕΟΤ για την Ελλάδα έγινε από κριτική επιτροπή αποτελούμενη από τους Προέδρους των έξι Περιφερειακών Επιτροπών του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ