«Δεν πληρώνω! Δεν πληρώνω!» τώρα και στο Θέατρο Έκφραση

on .

 DEN PLHRONO

• Μετά από μία πολύ επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία σε πόλεις όλης της Ηπείρου, στη Δυτική Μακεδονία και στα Επτάνησα με το «Δεν πληρώνω! Δεν πληρώνω!», το Θέατρο Έκφραση επανέρχεται στα Γιάννενα όπου θα παρουσιάσει την επίκαιρη πολιτική σάτιρα του Ντάριο Φο για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, ώστε να τη δουν εκείνοι που δεν πρόλαβαν μέσα στο καλοκαίρι αλλά και να την απολαύσουν ξανά όσοι επιθυμούν!
Συγκεκριμένα, το έργο θα ανέβει στο Θέατρο Έκφραση (Αραβαντινού 14) για δύο τριήμερα, από σήμερα, Παρασκευή, έως μεθαύριο, Κυριακή και Παρασκευή 6 – Κυριακή, 8 Οκτωβρίου, με ώρα έναρξης τις 21.15 για όλες τις παραστάσεις. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ και 8 ευρώ το μειωμένο. Προπώληση 8 ευρώ γίνεται στο βιβλιοπωλείο «Χαρτέξ».
Οι συντελεστές
Διασκευή - Σκηνοθεσία  Χρήστος Χρήστου, σκηνικά Γιάννης Κράβαρης, φωτισμοί Χρήστος Χρήστου, μουσική επιμέλεια Πέτρος Χριστακόπουλος, βοηθός σκηνοθέτη Μίνα Παππά.  Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιάννης Παπαγεωργίου, Γεωργία Διακοπούλου, Χρήστος Χρήστου, Πέτρος Χριστακόπουλος, Νατάσα Τσαμπά, Θανάσης Λανάρης.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ