Μέγα πρόβλημα οι λακκούβες!

on .

Στη «μικρή» μας πόλη υπάρχει σεβασμός στον δημότη-πολίτη ή όχι; Μέγα ερώτημα που καλό θα ήταν απαντήσει η Δημοτική Αρχή και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι! Ο λόγος για τις λακκούβες!
Δεν είναι υπερβολή ότι και πέρυσι αντιμετωπίσαμε το ίδιο πρόβλημα, αλλά σε πολύ μικρότερο βαθμό. Σε τοπικά ΜΜΕ και στο διαδίκτυο πολλοί χαρακτήρισαν τον Δήμο μας ως τον «Δήμο της λακκούβας»!
Αλήθεια, τις τελευταίες μέρες -Παρασκευή και Σάββατο- ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι και οι υπεύθυνοι για την συντήρηση των δρόμων, κυκλοφόρησαν καθόλου στην πόλη ή μόνο στο κέντρο της πόλης;
Εάν πήγαιναν για παράδειγμα προς την Δροσιά, μετά την Φρόντζου Πολιτεία θα έβλεπαν ότι για 8 - 10 λακκούβες στην διασταύρωση που βρίσκεται η ψαροταβέρνα και σε μια απόσταση 30 - 40 μέτρων προς την πόλη, στην αρχή της κατηφόρας αλλά και στην άλλη διασταύρωση, στην πλατεία Δροσιάς που γίνεται το παζάρι -η λαϊκή, υπάρχουν 5-6 λακκούβες επίσης και έχουν σχεδόν αποκλείσει χιλιάδες πολίτες που έχουν τα σπίτια ή τις δουλειές τους στις περιοχές Δροσιά, Πεντέλη και προορισμό προς Άμμο και Καρδαμίτσια! Για να περάσεις από τα δύο αυτά σημεία με αυτοκίνητο είναι σχεδόν αδύνατο ή θα πρέπει να έχεις ειδικό όχημα-τρακτέρ κλπ.
Ακούστηκε και λέχτηκε από πολλούς ότι όλα λειτουργούν «δημοσιοϋπαλληλικά», δηλαδή Σάββατο και Κυριακή ή αργίες δεν λειτουργεί τίποτα, ας «καίγεται» ο κόσμος, ας μη μπορούν να κυκλοφορούν αυτοκίνητα και άνθρωποι!
- Δεν πρέπει να υπάρχει σεβασμός, ευθύνη και υποχρέωση προς τους δημότες-πολίτες;
- Δεν πληρώνουν όλοι και μάλιστα βαρύτατους φόρους και δημοτικά τέλη;
Ειλικρινά λυπάμαι σαν ενεργός πολίτης αυτής όμορφης, κατά τα άλλα πόλης μας να αντιμετωπίζονται έτσι οι δημότες!
Ελπίζω να προβληματιστούν, να αφουγκραστούν τους πολίτες, να λύσουν άμεσα το μέγα πρόβλημα που είναι οι λακκούβες και να μην επαναληφτεί άλλη φορά, τώρα μάλιστα που τρέχουν όλοι προς άγραν ψήφων!
Δυστυχώς στην πόλη μας, αλλά και στη χώρα μας γενικότερα περισσεύει η ανευθυνότητα, η έλλειψη σοβαρότητας, η αναξιοκρατία και ο μη σεβασμός των πολιτών και ας κόπτονται όλοι για το λαό!
Μάλλον για τον εαυτό τους ενδιαφέρονται περισσότερο!

ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΛΕΜΠΑΣ