Η συναλλαγή της ντροπής!

on .

 

Όπως ήδη αναμένονταν ψηφίστηκε η περίφημη συμφωνία των Πρεσπών, μετά τις ανακατατάξεις κάποιων βουλευτών, με κύριο κορμό τους «πέντε» του Π. Καμένου. Ο πρ. Υπουργός Άμυνας… κλαψούριζε στην ομιλία του και παραπονιόταν για τον Πρωθυπουργό, τον μέχρι προχθές, αγκαλιασμένο συγκυβερνήτη, γιατί τον …ξεπούλησε έτσι άσπλαχνα και τον «πέταξε» στα… άχρηστα, αφού του λεηλάτησε, την Κοινοβουλευτική Ομάδα και του αφήρεσε το Κόμμα! Και ο Αλ. Τσίπρας, σαν καθαρός και γνήσιος ….λεμονοστίφτης(!) αντί να του απαντήσει, σηκώθηκε από τη θέση του και επιδεικτικά, βγήκε από την αίθουσα!
Και τότε, ΟΛΟΙ οι βουλευτές είναι βέβαιο ότι ένοιωσαν πολλά και σκέφτηκαν περισσότερα… Βλέπετε, αυτή είναι η μοίρα, από τα χρόνια τα παλιά, να «αγαπούν πολλοί την προδοσία αλλά τον προδότη ουδείς»! Τώρα, πώς δεν το σκέφτηκαν αυτό και προχώρησαν στην ψήφο της …εξαγοράς, οι υπόλοιποι «Εφιάλτες» όπως τους χαρακτήρισε κάποιος ομιλητής, δεν το ξέρω. Αλλά είναι σίγουρο ότι οι κανόνες δεν διαψεύδονται και αργά ή γρήγορα επαληθεύονται.
Ας έχουμε υπομονή και θα δούμε γρήγορα, πόσο θα κρατήσουν και τα…. επιμίσθια του κ. Τσίπρα προς τους αναγκαίους για χτες, αυτομολύσαντες, επ’ αμοιβής ποικίλης, ψηφοφόρους του.
Υπομονή χρειάζεται και θα τα δούμε όλα να πραγματώνονται και δυστυχώς και τα δεινά αυτής της συμφωνίας της κακής και αντεθνικής! Αν δεν τα δούμε να έρχονται σε μας, στο μέλλον των παιδιών μας και της χώρας μας θα έρθουν, σίγουρα και θα μας καταριούνται. Και θα μας αναθεματίζουν οι απόγονοί μας για τούτη τη συμφωνία, για την οποία ο κ. Τσίπρας θα πάρει τόσα συγχαρητήρια από το ΝΑΤΟ την Ευρώπη κι απ’ όλα τα συνδικάτα που εξόρκιζε πριν. Το πρώτο δε ΕΥΓΕ (!) δεν θα το πάρει από το Ζάεφ, ας πούνε το αντίθετο, αλλά από τον Τραμπ! Να είστε σίγουροι γι’ αυτό.
Όσο δε για τους «εφιάλτες» , 7-8 πόσοι ήταν τελικά, κανείς, πιστεύω, δεν θα ‘θελε να είναι ούτε ψύλλος στον κόρφο τους»! Και τώρα για τους ίδιους και αργότερα για τους απογόνους τους! Γιατί, δυστυχώς, η συμφωνία αυτή δεν μπορεί να αλλάξει, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο και θα μείνει στην ιστορία, για να στιγματίζει πάντοτε στους επιγόνους, τους συντελεστές της!
Μπράβο σου Πρωθυπουργέ μας! Χρειάζονταν να μας κάνεις κι αυτό το κακό, για να μάθουμε οι Έλληνες τι θα πει Κυβέρνηση, πρώτη φορά Αριστερά, αλλά (κατά τον κύριο Κουτσούμπα, του Κ.Κ.Ε.,) «πρώτη φορά ΝΑΤΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ»!
ΑΡΕΤΗΗ ΜΑΛΑΜΗ