Μαθήματα φασισμού στην πράξη από τον ΣΥΡΙΖΑ…

on .

Γράφει ο ΚΩΣΤΑΣ Δ. ΚΑΛΤΣΗΣ

 ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν όσα συχνά γράφουμε για τον Σταλινοφασισμό των κυβερνώντων και τις αρρωστημένες επινοήσεις τους για να τρομοκρατήσουν και ποδηγετήσουν τους πολίτες. Άλλωστε, δεν κρύβουν ούτε τις προθέσεις τους, ούτε και τις πρακτικές τους. Τις καθιστούν γνωστές σε κάθε ευκαιρία. ΤΡΕΜΟΥΝ τις αντιδράσεις της Κοινής Γνώμης, οι οποίες είναι όντως οργίλες. Τα κυβερνητικά στελέχη όπου πηγαίνουν αποδοκιμάζονται αγρίως. Τελευταίο περιστατικό στα Γιαννιτσά με τον υπουργό κ. Φώτη Κουβέλη. Με την αστυνομία να κάνειπροληπτικές προσαγωγές ανύποπτων πολιτών και την κυβέρνηση να τις επικροτεί! Για να ξέρουν όλοι τι θα πάθουν, έστω κι αν... σκέφτονται ότι οι της κυβέρνησης είναι για φτύσιμο!

ΜΗΝ απορείτε και μην έχετε αμφιβολίες. Η αναπληρώτρια υπουργός δήθεν Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, δήλωσε, με το θράσος του ασχέτου φασιστοειδούς, ότι διατάχθηκε η αστυνομία να κάνει συλλήψεις, πριν διαπραχθεί αδίκημα! Ναι, έτσι χωρίς προσχήματα και κανένα σεβασμό στο τι είναι Δίκαιο και πως εφαρμόζονται οι νόμοι.
ΜΑΛΙΣΤΑ δε, για να είναι πειστικά όσα, τουλάχιστον, πρωτόγνωρα και αντιδημοκρατικά συμβαίνουν, έσπευσε η υπουργός -και αυτή δήθεν- Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη να κάνει δηλώσεις, με τις οποίες άφησε να εννοηθεί, ότι παρακολουθούνται όσοι με τις αναρτήσεις τους στο διαδίκτυο ασκούν κριτική στην κυβέρνηση και με αυτό διαπράττουν αδίκημα!
ΑΡΑ, για αυτό και συνελήφθησαν οι πολίτες στα Γιαννιτσά! Όπως θα συλλαμβάνονται "προληπτικώς" στο εξής όσοι κρίνονται ύποπτοι για... πιθανή διαμαρτυρία, που όμως είναι μία μορφή έκφρασης γνώμης απολύτως θεμιτή και νόμιμη. Είναι Συνταγματικό δικαίωμα κάθε πολίτη να διαδηλώνει την αντίθεσή του στις επιλογές κάθε κυβέρνησης κι αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει κανένας Τσίπρας και καμία Γεροβασίλη.
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα μπορέσει να εφαρμόσει στην Ελλάδα στον αιώνα που ζούμε τον Σταλινισμό. Διότι κυρίως σε ένα τέτοιο καθεστώς τιμωρείται η σκέψη και οι πολίτες συλλαμβάνονται προληπτικώς ή με βάση την ένταση της κριτικής του από το διαδίκτυο και όποιο άλλο μέσο. Εννοούμε -όπως και η καταρρέουσα κυβέρνηση- τους δημοσιογράφους και τα Μέσα Ενημέρωσης, που με μεγάλη τους χαρά τα Αριστερόστροφα φασιστοειδή θα στραγγάλιζαν.

ΟΣΟ περνά ο καιρός και πλησιάζουν οι εκλογές, οι θρασύτατα παραδίδοντες μαθήματα... δημοκρατικού ήθους, θα συνειδητοποιήσουν ότι μπορεί να προσπάθησαν να Σοβιετοποιήσουν τη χώρα και να εξουθενώσουν την κοινωνία, ότι δεν τα κατάφεραν στο βαθμό που ήλπιζαν. Μπορεί να μας εξαθλίωσαν, σίγουρα όμως κάτι έχει απομείνει από τα Εθνικά και Ελληνικά χαρακτηριστικά.
ΚΑΙ κάτι τελευταίο. Αφού οι κυρίες που ηγούνται του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, δηλώνουν ότι άπαντες παρακολουθούνται και πως γίνονται προληπτικές προσαγωγές πριν τελεσθεί αδίκημα, για ποιό λόγο δεν συλλαμβάνονται οι Αριστεροφασίστες αναρχικοί των Εξαρχείων και άλλων... "συλλογικοτήτων" που καίνε, σπάζουν και εισβάλλουν σε υπουργεία, πρεσβείες και ιδιωτικούς χώρους, προτού διαπράξουν τα αδικήματα; Απλώς διότι είναι όμοιοι των εξουσιαστών...