Κωδικό όνομα «Μπραχάμι»!

on .

Όποιος σας πει ότι τα υπερσύγχρονα κατασκοπευτικά δορυφορικά συστήματα επικοινωνιών δεν κάνουν λάθη, ή έχει πέσει θύμα παραπληροφόρησης ή είναι βαλτός. Ο εν λόγω ισχυρισμός επιβεβαιώθηκε περίτρανα σήμερα το πρωί, όταν διέρρευσε από έγκυρες και έγκριτες δημοσιογραφικές πηγές της Αστάνα του Καζακστάν, η είδηση που σας παρουσιάζεται αυτούσια και ασχολίαστη: Το ρολόι στην αίθουσα μαζικών αποκρυπτογραφήσεων της παγκόσμιας πρωτεύουσας έδειχνε 06:14, όταν τα τελευταίουτύπου λογισμικά, δήλωσαν αδυναμία αποκωδικοποίησης μιας υποκλαπείσας τηλεφωνικής συνομιλίας που πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τον δορυφόρο, από το Μαϊάμι Φλόριντα προς το Παλάτι Γκουέλ της Βαρκελώνης. Η συνομιλία καταχωρήθηκε στα πρακτικά της αίθουσας, ως μεταξύ μιας κορυφαίας επιχειρηματικής προσωπικότητας και ενός εξέχοντος πολιτικού ανδρός, τέως πρωθυπουργού.
Το προσωπικό του επίγειου σταθμού παρακολούθησης αναστατώθηκε από αυτήν την απρόσμενη εξέλιξη!
- Να ειδοποιηθεί αμέσως ο Νταμπλ Εμ (Μέγας Μάγιστρος), έδωσε έντρομος την εντολή ο υπεύθυνος προσωπάρχης της αίθουσας επιχειρήσεων της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Δυστυχώς κυκλοφορεί ένας νέος κρυπτοκώδικας που δεν μπορούμε να τον σπάσουμε με τίποτα! Κινδυνεύει άμεσα η Παγκόσμια διακυβέρνηση, η πανθρησκεία, η πράσινη οικονομία, η πράσινη ανάπτυξη και η βιοκλιματική αρχιτεκτονική. Η γλώσσα που ακούγεται μοιάζει με τα ελληνικά …Μπορεί και να είναι! Βάλτε το στικάκι να το ακούσουμε και πάλι, πριν έρθει το μεγάλο αφεντικό:
- Εδώ Παλάτι Γκουέλ, τμήμα πληροφοριών! Παρακαλώ σε τι μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε;
- Θα ήθελα να μιλήσω με τον τέως που κάνει διακοπές στη Βαρκελώνη.
- Δεν έχουμε πλέον βασιλείς στο παλάτι μας κυρία μου.
- Δεν εννοώ τον βασιλιά ανόητε, αλλά τον τέως πρωθυπουργό!
- Δεν μπορώ δυστυχώς να σας εξυπηρετήσω κυρία μου. Μπορείτε όμως να τον πάρετε στο κινητό του.
- Προσπαθώ, αλλά δεν απαντά και είναι επείγον!
- Το παλάτι εκτός από την αίθουσα συναυλιών κυρία μου, στους υπόλοιπους χώρους έχει πολύ καλό σήμα! Δοκιμάστε πάλι αργότερα!
Παύση… Αμέσως μετά.
- Επιτέλους σας έπιασα κύριε πρωθυπουργέ!
- Έλα ρε χαζό, εγώ είμαι, ο στρατηγικός. Για μια στιγμή σε πέρασα για τη Γιάννα. Πού το τσίμπησες το κινητό της; Ο μεγάλος είναι μέσα στην αίθουσα συναυλιών και μου άφησε το δικό του κινητό να το προσέχω. Το έχω ξεσκίσει! Έχει απεριόριστο τζαμπέ και μίλησα με κάτι φιλαράκια στο διάστημα! Ξέρεις τώρα, τους …επιστήμονες που δουλεύαμε μαζί στην παραλιακή πριν πέντε χρόνια! Κατάλαβες… Βέσπερ μαρτίνι μπόμπα, σε θρυμματισμένο πάγο χτυπημένο, όχι κουνιστό, και σερπατίνα πορτοκάλι…! Έλα μωρέ, ξέρεις τώρα. Εκείνα τα τζιμάνια από το Μπαρ το «Ναυάγιο», που τα βόλεψα στην Υπηρεσία Διαστήματος!
- Καλά, άστα αυτά γιατί βιάζομαι! Δε μου λες! Τι κάνει ο δικός σου στην αίθουσα συναυλιών; Δεν ήρθε για διακοπές στη Βαρκελώνη;
- Είναι με τον φίλο μας τον Ποδέμο και τραγουδάνε το κομαντάτο και το μπέλα τσάο τσαο τσαο! Είπε προηγούμενα ο δικός μου στον Ποδέμο, ότι μπορεί να πήρε την κυβέρνηση αλλά δεν είχε ποτέ την εξουσία και ο Ποδέμος έπεσε σε μπαντ μουντ. Έτσι πεσμένοι και οι δυο, πήγανε τουγκέδερ στην αίθουσα συναυλιών του παλατιού που έχει φουλ ηχομόνωση και αυτοντοπάρονται με το τραγούδι. Ο δικός μου μη νομίζεις πως είναι στα καλά του! Ειδικά μετά από τις βόλτες με τα κότερα της πλουτοκρατίας, έχασε τελείως τον αγωνιστικό του παλμό! Έγινε πλαδαρός, σαν τον πρώην υπουργό του, τον μπούλη! Δεν μου απάντησες όμως. Πού το κονόμησες το χρυσό το κινητό της Γιάννας;
- Άκου ρε συ στρατηγικό! Μιλάμε για προβοκάτσια. Η δικιά μου τα πήρε στο κρανίο μόλις είδε τα γραφεία που μας παραχώρησαν οι καινούργιοι. Είναι κάτι υπόγεια στο Μπραχάμι που δεν έχουν καν ερκοντίσιον. Και η δικιά μου που έχει συνηθίσει στα βελούδα, πέταξε την τσάντα στο πάτωμα από τσαντίλα. Ξεφλούδισε απότομα το μαύρισμα από τα νεύρα της κι εξαφανίστηκε. Μου είπε φεύγοντας να πάρω τον τέως και να του ζητήσω συμπαράσταση. Ξέρεις τώρα, ο τέως, της χρωστάει χάρες, επειδή τον πήρε από το χεράκι και τον πήγε στον Κλίντον, στα λόμπυ τα αμερικάνικα και στα γεράκια του Τέξας. Ξέρεις τώρα… τα γεράκια που μας βοήθησαν μαζί με τον Τσάβες, να βγούμε απ’ τα μνημόνια!
- Και γιατί κάνανε γραφεία στο Μαϊάμι;
- Ποιο Μαϊάμι ρε στρατηγικό! Μπάφο έκανες μεσημεριάτικα; Στο Μπραχάμι είπα. Τέλος πάντων! Ετούτοι οι καραδεξιοί τη βάλανε με το ζόρι να ρεγουλάρει την Ολυμπιάδα του 21 … Ξέρεις τώρα, εκείνες τις γιορτές για την απελευθέρωση του 21. Διακόσια χρόνια Καραϊσκάκηδες, Μακρυγιάννηδες και Κολοκοτρωναίοι. Και τώρα εμείς πρέπει να ρεγουλάρουμε έτσι την κατάσταση για να μην μας πούνε πατριδοκάπηλους και ψευτοπατριώτες …ξέρεις τώρα. Δεν είμαστε για τέτοια εμείς, πρέπει να πετάξουμε την μπάλα στην κερκίδα!
- Αυτές οι γιορτές είναι επικίνδυνες γιατί ανεβάζουν τους φασίστες. Θέλει προσοχή και καλή στρατηγική. Άμα θέλεις βοήθεια σφύρα μου! Έχω δει την αληθινή ιστορία σε μια σειρά στον Σκάι, που τα έσουρε για τα καλά σε όλους αυτούς τους οπλαρχηγούς, που από ότι κατάλαβα, ήταν υπερτιμημένα προϊόντα του καπιταλισμού και τίποτε περισσότερο! Πρόδωσαν στο τέλος τον τίμιο ταξικό αγώνα της εργατιάς!
- Καλά, άμα είναι θα σου πω! Πρέπει να γίνει μια απεύθυνση σε όλους τους διεθνιστές και τους αριστερούς μηδενιστές για μια τίμια και δίκαιη συμμαχία με το κεφάλαιο, για να χτυπήσει ή Ευρώπη στο κεφάλι τους ακροδεξιούς λαϊκιστές πριν μας ξεφύγει η κατάσταση...
***
- Στοπ! Ακούστηκε η φωνή του προσωπάρχη! Σταματήστε αμέσως την ακρόαση, έρχεται ο Ντάμπλ Εμ! Εγέρθητο!
- Για πες μου προσωπάρχη, τι κατάλαβες από αυτά που ακούσατε ως τώρα!
- Μεγάλε Μάγιστρε, τα υπερσύγχρονα μηχανήματα που διαθέτει η Παγκόσμια Διακυβέρνηση μας πληροφορούν ότι η υποκλαπείσα επικοινωνία ήταν ανάμεσα σε μια πολύ σπουδαία πολιτική προσωπικότητα και ενός επιχειρηματικού παράγοντα τεράστιας εμβέλειας με άκρες στους Κλίντον και στα Λόμπυ. Ακόμα και στα γεράκια του Τέξας έχουν άκρες αυτοί, που ως γνωστόν, είναι φανατικοί εχθροί της παγκοσμιοποίησης. Όλοι μαζί συνασπισμένοι, κάτι ύποπτο και επικίνδυνο ετοιμάζουν Ντάμπλ Εμ, με αιχμή του δόρατος κάποια διαστημική υπηρεσία με σπουδαίους επιστήμονες ειδικευμένους στην κατασκευή βόμπας με θρυμματισμένο πάγο χτυπημένο, όχι κουνημένο, που θα καταστρέψει τη βιώσιμη ανάπτυξη! Ετοιμάζονται μάλιστα να γιορτάσουν την απελευθέρωση από την ατζέντα 21. Η επιχείρησή τους, φέρει το κωδικό όνομα «Μπραχάμι»!
- Επιπρόσθετα θα ήθελα να σας πληροφορήσω Νταμπλ Εμ ότι αν και η αποκωδικοποίηση αυτής της συνομιλίας κρίθηκε από τους ειδικούς ως επισφαλής, εγώ θα συμφωνήσω με τα υπερσύγχρονα κατασκοπευτικά μας μηχανήματα.
- Πολύ ωραία προσωπάρχη! Απολύεσαι!
Αν κάποιος σας πει ότι τα υπερσύγχρονα κατασκοπευτικά δορυφορικά συστήματα επικοινωνιών δεν κάνουν λάθη, μπορεί να έχει πέσει θύμα παραπλάνησης! Ξέρεις τώρα...