Στο Πανηπειρωτικό η «γιορτή» του ελληνικού Motorsport

on .

MOTOR FESTIVAL 20 3 18

• Aπό την Παρασκευή 30 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή 1 Απριλίου, στο Πανηπειρωτικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων, θα πραγματοποιηθεί το 11o Motor Festival με την υποστήριξη της Περιφέρειας, του Δήμου Ιωαννιτών και της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων.
Σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο διοργανωτής του Festival Μιχάλης Κοντιζάς, το χαρακτήρισε «ως τη μεγαλύτερη γιορτή του ελληνικού motorsport», στο οποίο θα δώσουν το «παρών» περισσότεροι από 20 επαγγελματίες οδηγοί,  συμπληρώνοντας ότι εκτός της ανάδειξης του μηχανοκίνητου αθλητισμού, στόχος είναι να στείλει «το μήνυμα για ασφάλεια στους δρόμους».
Ο Αντιδήμαρχος Παντελής Κολόκας, τόνισε ότι αναμένεται μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου από πέρυσι, εκτίμηση που επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος της Ένωσης Ξενοδόχων Στάθης Σιούτης, ο οποίος αναφέρθηκε σε αυξημένη κίνηση κρατήσεων στα ξενοδοχεία της πόλης σε σύγκριση με την προηγούμενη φορά. Τέλος ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Γοργόλης, είπε «το Motor Festival είναι μια φαντασμαγορική διοργάνωση που θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους φίλους τους μηχανοκίνητου αθλητισμού απ΄ όλη την Ελλάδα».