Το Σάββατο στην Αθήνα η απονομή βραβείων των Εκστρατειών ECOMOBILITY - FREE MOBILITY

on .

ECOMOBILITY

• Σε εορταστικό κλίμα θα γίνει η Τελετή Απονομής των Βραβείων των Εκστρατειών ECOMOBILITY και FREE MOBILITY, το Σάββατο 21 Απριλίου και ώρα 11 π.μ., στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.
Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει και εκατοντάδες μαθητές και οι καθηγητές τους από 30 πόλεις της χώρας, ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στην Αθήνα, για να γιορτάσουν όλοι μαζί την κορύφωση των Εκστρατειών στη πανέμορφη γιορτινή συνάντησή τους.  
Το πρώτο βραβείο που θα απονεμηθεί θα είναι για τον Δήμο που έκανε την καλύτερη συνδιοργάνωση και την πιο ποιοτική συνεργασία, στη διάρκεια των εκστρατειών.  
Στη συνέχεια θα γίνει η απονομή των βραβείων για τις δημιουργικές εργασίες, σε ομάδες μαθητών από τα Γυμνάσια και Σχολεία Ειδικής Αγωγής, που παρουσίασαν τις πιο όμορφες δημιουργίες σε Δραματοποίηση, Τραγούδι, Ηλεκτρονική Έκφραση και Εικαστική Έκφραση.
Η Τελετή θα κορυφωθεί με την ανακοίνωση των καλύτερων εργασιών σε προτάσεις Οικολογικής και Ανεμπόδιστης Μετακίνηση στις πόλεις μας και θα ανακοινωθεί η νικήτρια ομάδα που θα φιλοξενηθεί στις Βρυξέλες τον Ιούνιο.