Επιτυχημένη η Πανελλήνια Συνάντηση Επίλεκτων Αθλητών Χάντμπολ στην Κόνιτσα

on .

GEFYRA

• Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Κόνιτσα η Πανελλήνια Συνάντηση Επίλεκτων Αθλητών-τριών U14 στο άθλημα του χάντμπολ.
Κατόπιν κλήσης από τους ομοσπονδιακούς προπονητές ανάπτυξης κ. Γιώργο Κρανάκη, κ. Παναγιώτη Ιατρούδη και κ. Ιωάννη Βαρελτζή, στο προπονητικό camp συμμετείχαν αφήνοντας άριστες εντυπώσεις, οι επίλεκτοι Γιαννιώτες χειροσφαιριστές Σιώμος – Γκίζας Βασίλειος, Βαγγέλης Δημήτριος, Σιαράβας Κωνσταντίνος, καθώς και οι επίλεκτες Γιαννιώτισσες χειροσφαιρίστριες Καρακώστα Μελίνα,  Παπαλουκά Καλλιόπη και Βασιλείου Φιλιώ, αθλητές /τριες του Αθλητικού Ομίλου Ιωαννίνων.
Το camp, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, εντάσσεται στα πλαίσια του μεσοπρόθεσμου σχεδιασμού ανάπτυξης της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας προκειμένου στελεχωθούν με τους καλύτερους αθλητές και αθλήτριες οι Προεθνικές Ελληνικές ομάδες χάντμπολ, που θα εκπροσωπήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα τη Χώρα μας σε διεθνείς διοργανώσεις, αρχής γενομένης με το Διεθνές Τουρνουά U14 που θα διεξαχθεί στη Σλοβενία 23 με 26 Αυγούστου 2018.