H Eurobank βράβευσε τους 58 αριστούχους αποφοίτους Λυκείου από όλη την Ελλάδα

on .

EUROBANK BRABEYSEIS 20 4 18

• Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, πραγματοποιήθηκε χθες στην Παλαιά Βουλή η βράβευση των «Πρώτων εκ των Πρώτων» αποφοίτων Λυκείου από όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» που έχει καθιερώσει από το 2003 η Eurobank.  
Οι βραβευθέντες από το γεωγραφικό διαμέρισμα της Ηπείρου είναι:
Από το Νομό Ιωαννίνων, διακρίθηκε η Ερασμία Ράπτη από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων «Δωδωναία Εκπαιδευτήρια», η οποία εισήχθη με αριθμό μορίων 19.614 στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Συνολικά από τα 32 σχολεία του νομού, τα βραβεία της Eurobank έλαβαν 16 αριστούχοι μαθητές και μαθήτριες.
Από το Νομό Άρτας και το 2ο Γενικό Λύκειο Άρτας διακρίθηκε ο Κωνσταντίνος Κολώνας, ο οποίος εισήχθη με αριθμό μορίων 19.360 στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθήνας. Συνολικά στο νομό διακρίθηκαν 6 μαθητές από 15 σχολεία.
Από το Νομό Θεσπρωτίας και το 1ο Γενικό Λύκειο Ηγουμενίτσας, ο αριστούχος Νικόλαος Σωτήρκος, εισήχθη με αριθμό μορίων 19.360 στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Συνολικά στο νομό βραβεύθηκαν 4 αριστούχοι από 9 σχολεία.
Από το Νομό Πρέβεζας, μεταξύ 8 μαθητών που βραβεύτηκαν από 13 σχολεία του νομού, διακρίθηκε ο Γεώργιος Αυγέρης από το 2ο Γενικό Λύκειο Πρέβεζας, ο οποίος, με αριθμό μορίων 19.103, εισήχθη στο Τμήμα Ιατρικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Η βράβευση των 58 αριστούχων που αναδείχθηκαν οι άριστοι μεταξύ των αρίστων, έγινε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας, Νικόλαο Καραμούζη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Eurobank, Φωκίωνα Καραβία.