Νέο χτύπημα βανδάλων στο Δημαρχείο Ιωαννίνων

on .

DHMARXEIO IOANNINON MPOGIES 24 5 18

• Την ώρα που το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίαζε συζητώντας την ανάγκη πολιτικής καταδίκης απ’ όλους τους φορείς των βανδαλισμών κτιρίων, δημόσιων χώρων και έργων τέχνης, οι γνωστοί - άγνωστοι επέλεξαν να επιτεθούν στο Δημαρχείο με μπογιές και χρώματα.  «Έδρασαν μέσα στη νύχτα, στο περιθώριο. Χτύπησαν κι έφυγαν, όπως κάνουν πάντα», τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή.
Και σε άλλο σημείο επισημαίνει: «το τελευταίο χτύπημα των βανδάλων κάνει ακόμα πιο επίκαιρο το αίτημα της καθολικής πολιτικής καταδίκης τέτοιων φαινομένων ώστε να αναληφθούν οι απαραίτητες πρωτοβουλίες από τους αρμόδιους φορείς για να σταματήσει επιτέλους αυτό το θλιβερό φαινόμενο».
Να τοποθετηθούν οι φορείς…
Στο μεταξύ, κατά την διάρκεια του προχθεσινοβραδινού Δημοτ. Συμβουλίου ο Δήμαρχος  αναφέρθηκε και στις δύο επιστολές που έστειλε προς τους βουλευτές των Ιωαννίνων, τις αυτοδιοικητικές παρατάξεις του Δημοτικού και Περιφερειακού Συμβουλίου, καθώς και προς τα πολιτικά κόμματα κι άλλους φορείς σχετικά με τους βανδαλισμούς, επαναλαμβάνοντας ότι το ζήτημα είναι πολιτικό και θα πρέπει να τοποθετηθούν όλοι οι φορείς πάνω σε αυτό.