Nεκρός 60χρονος αγρότης μετά από καβγά με συγχωριανό του!

on .

PERIPOLIKO

• Τραγική κατάληξη είχε χθες η φιλονικία δύο αγροτών στον κάμπο Ραγίου της Θεσπρωτίας, καθώς ο ένας εκ των δύο, ηλικίας 60 χρόνων, βρέθηκε νεκρός στο κτήμα του.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 60χρονος ήλθε στα χέρια με 42χρονο συγχωριανό και συγγενή του, για το ποιος θα ποτίσει πρώτος τις καλλιέργειές τους.
Μετά από ώρα ο 60χρονος εντοπίστηκε νεκρός από άλλον κάτοικο της περιοχής και κλήθηκε η αστυνομία για να επιληφθεί της υπόθεσης, καθώς από την πρώτη εικόνα που αντίκρισαν διαπίστωσαν ότι έφερε τραύματα στην κροταφική χώρα. Ωστόσο για να διαπιστωθεί αν ο θάνατός του προήλθε εξαιτίας αυτών, θα πρέπει να ολοκληρωθεί η νεκροψία από τον ιατροδικαστή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Βουγιουκλάκη.
Ο 42χρονος με τον οποίο φιλονίκησε ο 60χρονος, παραδόθηκε λίγο αργότερα στην Αστυνομία, υποστηρίζοντας ότι  όταν μετά τη συμπλοκή έφυγε από το χωράφι του, είχε αφήσει εν ζωή τον 60χρονο. Η επαλήθευση των ισχυρισμών του θα εξαρτηθεί από τη συνεχιζόμενη έρευνα της Αστυνομίας, αλλά και τα αποτελέσματα της νεκροτομής.
Μέχρι αργά χθες βράδυ δεν είχε γίνει γνωστή η ημέρα και η ώρα της κηδείας, ενώ υπάρχει αυξημένη επιφυλακή της Αστυνομίας για τυχόν επεισόδια. Να σημειωθεί ότι ο 60χρονος ήταν πατέρας δύο κοριτσιών.