Ο Στέφανος Τζιμογιάννης επανεξελέγη Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης «Σχεδία»

on .

TZIMOGIANNHS STEFANOS

• Στο τιμόνι του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Νομού Ιωαννίνων «Σχεδία» θα βρίσκεται για 8η συνεχή τριετία (!) ο Στέφανος Τζιμογιάννης.
Η Γενική Συνέλευση των φορέων της Αστικής Εταιρείας ενέκρινε την Τετάρτη ομόφωνα το διοικητικό, οικονομικό και  επιστημονικό απολογισμό της τριετίας 2015-2018 και στη συνέχεια εξέλεξε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με ομόφωνη απόφασή της.
Η σύνθεσή του έχει ως εξής:  Πρόεδρος: Τζιμογιάννης Στέφανος (εκπρόσωπος Δήμου Ιωαννιτών). Αντιπρόεδρος: Γιαννακάκης Ιωάννης (εκπρόσωπος Περιφέρειας Ηπείρου). Γεν. Γραμματέας: Ζήνδρος Βασίλειος (εκπρόσωπος Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ιωαννίνων). Οικονομικός Επόπτης: Κατσαράκη Μαρία (εκπρόσωπος Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων). Μέλη: Αρχιμανδρίτης π. Ντέτσικας Εφραίμ (εκπρόσωπος Ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων), Σιόντη - Ευταξία Αλεξάνδρα (εκπρόσωπος Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων) και Γκόντα Σοφία (εκπρόσωπος εργαζομένων Κέντρου Πρόληψης).
Δήλωση Στ. Τζιμογιάννη
Με αφορμή την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. ο κ. Τζιμογιάννης, σε δήλωσή του, ανέφερε, μεταξύ άλλων: «24 χρόνια τώρα το Κέντρο Πρόληψης με συνέπεια και σοβαρότητα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην  τοπική και ευρύτερη κοινότητα του Νομού Ιωαννίνων και θα συνεχίσει να τις προσφέρει πέραν της πρόληψης της χρήσης των εξαρτησιογόνων ουσιών, στην πρόληψη των εν γένει εξαρτήσεων (διαδίκτυο, τζόγος κ.λπ.) που, μέσα από τις ενδεδειγμένες κατά περίπτωση δράσεις, έχουν σκοπό την περαιτέρω ισχυροποίηση της προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας.
»Την ερχόμενη τριετία ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί από τη νέα διοίκηση στην ενίσχυση των Υπηρεσιών Συμβουλευτικής, Εκπαίδευσης Εκπαιδευτικών Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης, στήριξης της οικογένειας μέσω των ομάδων γονέων και ενίσχυσης της ψυχικής ανθεκτικότητας παιδιών και εφήβων μέσω των προγραμμάτων στη σχολική κοινότητα…».