«Υγεία - Παιδεία - Ασφάλεια» θέμα εκδήλωσης Βελλαϊτών στα Γιάννενα

on .

BELLA 1

• Τρία σοβαρά κοινωνικά θέματα που απασχολούν έντονα τους Ηπειρώτες θα αναπτυχθούν σε μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση, που θα πραγματοποιήσει στα Γιάννενα ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς και η Ένωση Αποφοίτων Ιεροδιδασκαλείου Βελλάς, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Δήμο Ιωαννιτών.
«Υγεία – Παιδεία – Ασφάλεια» είναι ο τίτλος της ημερίδας που θα λάβει χώρα μεθαύριο, Τετάρτη και ώρα 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Du Lac» με σημαντικούς ομιλητές, οι οποίοι θα αναπτύξουν τα επίκαιρα αυτά θέματα.
Ο επ. Καθηγητής και τ. Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Καρδιολογίας Στεφ. Φούσας, έχει αναλάβει και το ρόλο του συντονιστή της εκδήλωσης, μαζί με τον έγκριτο δημοσιογράφο του Αστυνομικού Ρεπορτάζ, Πάνο Σόμπολο, γνώστη του κεφαλαίου «Ασφάλεια».
Το «παρών» στην εκδήλωση, αναμένεται να δώσουν, μεταξύ άλλων, ο Γεώργιος Πατούλης, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (Ι.Σ.Α.), Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.) και Δήμαρχος Αμαρουσίου, ο οποίος θα μιλήσει για την Υγεία και τον Ιατρικό Τουρισμό, καθώς πρωτοστατεί στην ανάδειξη της χώρας μας, ως προορισμού εξωσωματικής γονιμοποίησης και ο Αθανάσιος Γκόντοβος, Καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ο οποίος θα μιλήσει για την Παιδεία και τα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα.
Ως εκπρόσωποι των κομμάτων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, θα μιλήσουν ο Ιωάννης Στέφος, Βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ, ο Βασίλειος Οικονόμου, Βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και ο Δημήτριος Κρεμαστινός, αντιπρόεδρος της Βουλής, Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, τέως Υπουργός, Καθηγητής Καρδιολογίας.
Ειδικές Παρεμβάσεις, θα κάνουν οι: Χρήστος Μασσαλάς, πρώην Πρύτανης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, o πρ. Υπουργός, δικηγόρος Αθηνών Αντώνιος Φούσας και ο Ιωάννης Γουδέβενος, Καθηγητής Ιατρικής, εκλεγείς Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Καρδιολογίας (ΕΚΕ).
Την εκδήλωση, έχουν προσκληθεί να χαιρετίσουν οι τοπικές αρχές.