Μαθήματα… ζωής από τους αθλητές του Πύρρου ΑμεΑ

on .

 ATHLITES PYRROY

• Η πίστη στις δυνάμεις τους, η θέληση για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον, η αγωνιστικότητα, η συνέπεια, η σκληρή δουλειά είναι που κάνουν τους Γιαννιώτες αθλητές του Πύρρου ΑμεΑ να ξεχωρίζουν, καθένας στον δικό του «στίβο», παραδίδοντας ταυτόχρονα με τη στάση τους μαθήματα ζωής σε όλους μας!
Το έκαναν ξανά αυτές τις μέρες με τις επιτυχίες που είχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου για άτομα με αναπηρίες. Οι αθλητές του Πύρρου, εκτός από την Ανθή Λιάγκου που έκανε νέα… θαύματα, κατάφεραν να κερδίσουν και να φέρουν πίσω στα Γιάννενα συνολικά 20 μετάλλια, σε διάφορα αγωνίσματα, εκ των οποίων η μεγάλη πλειοψηφία είναι χρυσά!
Οι επιτυχίες
Όπως έγραψε ήδη ο «Π.Λ.», η Ανθή Λιάγκου, γνωστή για τις μεγάλες διεθνείς επιτυχίες της τα τελευταία χρόνια και τις διακρίσεις της σε Παραολυμπιάδες, πέτυχε Παγκόσμιο ρεκόρ στο  Δίσκο με επίδοση 12,30 μ. ενώ πήρε χρυσό στη Σφαίρα.
Συνολικά η ομάδα του Πύρρου ΑμεΑ Ιωαννίνων γύρισε κουβαλώντας στις αποσκευές της 13 χρυσά, έξη ασημένια και ένα χάλκινο μετάλλιο. Πιο αναλυτικά, τις υπόλοιπες διακρίσεις πέτυχαν οι εξής αθλητές: Αργυρός Δημήτρης κατηγορία 37. Ασημένιο στο Ακόντιο. Δήμα Αθηνά κατηγορία 34. Χρυσό στο Δίσκο, χρυσό στην σφαίρα. Τσιούρης Χρήστος κατηγορία  11. Χρυσό στα 100 μ., χρυσό στο μήκος. Κατσούλη Παρασκευή κατηγορία 53. Ασημένιο στο δίσκο, ασημένιο στο  ακόντιο. Κοντογιάννης Άρης κατηγορία 32. Χάλκινο στην κορίνα. Καραγεώργος Παναγιώτης κατηγορία 51. Χρυσό στο δίσκο, ασημένιο στην  κορίνα. Μιχαήλ Παναγιώτης κατηγορία 13. Χρυσό στο  ακόντιο, ασημένιο στα 800 μ.. Υφαντής Σπύρος κατηγορία 11. Ασημένιο στο ακόντιο. Λώλη Λυδία κατηγορία 34. Χρυσό στο Δίσκο, χρυσό στο ακόντιο. Μήτσης Γεώργιος - Ευθύμιος κατηγορία 13. Χρυσό στο  ακόντιο. Δούπη Ανθή κατηγορία 11. Χρυσό στο Ακόντιο, χρυσό στο δίσκο.