25χρονος αλλοδαπός έκλεβε ποδήλατα από αυλές και πυλωτές

on .

PODHLATO KLOPH

• Ένας 25χρονος αλλοδαπός κρυβόταν πίσω από πέντε υποθέσεις κλοπών ποδηλάτων από αυλές και κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικιών στην περιοχή των Ιωαννίνων, οι οποίες έγιναν κατά το χρονικό διάστημα από 12 έως 24 Ιουνίου.
Αφού λοιπόν η ΕΛ.ΑΣ ταυτοποίησε τα στοιχεία του σχηματίστηκε σε βάρος του η σχετική δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Το αστυνομικό δελτίο του Σαββατοκύριακου περιελάμβανε και άλλες υποθέσεις κλοπών και πιο συγκεκριμένα στο Δελβινάκι συνελήφθη ένας 34χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.
• Στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, ηλικίας 21 και 27 ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε κλεμμένο Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο. Όπως προέκυψε από την έρευνα είχαν κλέψει το φορτηγό από την πόλη της Ηγουμενίτσας, το οποίο μάλιστα έφερε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος.
Άλλες συλλήψεις  
• Στη Φιλοθέη Άρτας συνελήφθη ένας 59χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
• Στο Δελβινάκι συνελήφθη ένας 36χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις, συνολικής ποινής φυλάκισης δύο ετών και τριών μηνών καθώς και χρηματικής ποινής 1.500 ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και παραβίαση αναστολής.