Πτήσεις Γιάννενα – Αθήνα της Sky Express από 1η Νοεμβρίου

on .

SKY EXPRESS

• Nέα δεδομένα όσον αφορά στην από αέρος επικοινωνία της πόλης των Ιωαννίνων με την Αθήνα δημιουργεί η απόφαση της αεροπορικής εταιρίας χαμηλού κόστους Sky Express να ξεκινήσει πτήσεις από το ερχόμενο φθινόπωρο με τιμές ιδιαίτερα ελκυστικές.
Στο μεταξύ, οι χαμηλές τιμές των  ναύλων  αναμένεται να προσελκύσουν στο μέλλον μεγάλο αριθμό ιδιωτικών αεροσκαφών στα Γιάννενα, με αυτονόητα τουριστικά οφέλη για την πόλη, όπως τονίζει η AOPA Hellas σε χθεσινή της ανακοίνωση.
Από 1η Νοεμβρίου
Από 1η Νοεμβρίου θα ξεκινήσουν οι πτήσεις της αεροπορικής εταιρίας Sky Express από Γιάννενα προς Αθήνα και το αντίστροφο. Η ανακοίνωση έγινε επίσημα από την εταιρία με το εξής μήνυμα στη σελίδα της στο Facebook: «Νέος προορισμός! Καλωσορίζουμε το καθημερινό δρομολόγιο Αθήνα - Ιωάννινα στο δίκτυό μας από την 1η Νοεμβρίου! Κάντε την κράτησή σας από σήμερα..».
Η κρατήσεις εισιτηρίων λοιπόν ξεκίνησαν και οι τιμές τους είναι ελκυστικές, καθώς ξεκινούν από 23,30 ευρώ για την πτήση Γιάννενα - Αθήνα και από 45 ευρώ για εκείνη από Αθήνα – Γιάννενα.
Από τις αρχές Νοεμβρίου θα φανεί και αν η Aegean Airlines απαντήσει στις χαμηλές αυτές τιμές της Sky Express μειώνοντας αντίστοιχα τις τιμές και στις δικές της πτήσεις από και προς την πρωτεύουσα της Ηπείρου. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, εξάλλου, ότι η παράδοση στην κυκλοφορία της Ιόνιας και της Ολυμπίας Οδού δημιουργεί γενικότερα νέο τοπίο στις μετακινήσεις μας προς Αθήνα.
Η Sky Εxpress αναπτύσσεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια έχοντας αυξήσει στην διάρκεια της χρονιάς που διανύουμε κατά 70% τις πτήσεις της. Σήμερα πετάει σε 32 αεροδρόμια σ’ όλη την Ελλάδα.
Ιδιωτικά αεροσκάφη
Στο μεταξύ, η AOPA Hellas, η Ένωση χειριστών μικρών αεροσκαφών και υδροπλάνων, σε χθεσινή της ανακοίνωση επαναλαμβάνει αυτό που τόνισαν στελέχη της τα οποία βρέθηκαν πρόσφατα στα Γιάννενα, ότι το Αεροδρόμιο θα αποτελέσει κύρια πύλη εισόδου της Βορειοδυτικής Ελλάδας για τη γενική αεροπορία, δηλαδή για τουρίστες υψηλού εισοδηματικού επιπέδου, υπενθυμίζοντας ότι σήμερα κινούνται περίπου 40.000 τέτοια αεροσκάφη στην Ε.Ε.!
Η AOPA επαναλαμβάνει επίσης την ανάγκη να εξασφαλιστεί επαρκές προσωπικό στο Αεροδρόμιο ώστε να λειτουργεί αυτό συνεχώς, χωρίς την καθημερινή μεσημβρινή πεντάωρη διακοπή που, όπως τονίζει, «μας θυμίζει άλλες εποχές».