Είχε κρύψει στο Ι.Χ. του δέματα με 40 κιλά χασίς!

on .

NARKOTIKA AYTOKINHTO 8 7 18

• Άλλο ένα μεγάλο φορτίο χασίς, απ’ αυτά που εισάγονται στη χώρα μας από τη γειτονική Αλβανία και διατίθενται στην εγχώρια αγορά, έπεσε στα χέρια των Αστυνομικών Αρχών της Ηπείρου. Ο αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος συνελήφθη, είχε κρύψει το παράνομο εμπόρευμα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του αυτοκινήτου του!
Ένας ο διακινητής
Στο Κομπότι της Άρτας εντόπισαν άνδρες του τοπικού Τμήματος Ασφάλειας το Ι.Χ. που οδηγούς ο 56χρονος αλλοδαπός. Έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση, ο διακινητής συνελήφθη, ενώ στο όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 40 κιλά κάνναβης. Σε βάρος του δράστη σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Σε 36 δέματα
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για έλεγχο το ύποπτο Ι.Χ.Ε., στο οποίο επέβαινε ο 56χρονος και το οποίο κινούνταν με κατεύθυνση το Αντίρριο.
Μετά από έρευνα που έγινε σε αυτό, βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στον εσωτερικό χώρο της καμπίνας και στο αμάξωμα του οχήματος, 36 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 40 κιλών και 700 γραμμαρίων.
Συνολικά, κατασχέθηκαν το χασίς, το όχημα ιδιοκτησίας του συλληφθέντα, σύρματα, τα οποία ήταν περιμετρικά δεμένα γύρω από τα δέματα και βοηθούσαν στην εξαγωγή τους από τις κρύπτες, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.
Σύλληψη στα Γιάννενα
Εξάλλου, για κατοχή ακατέργαστης κάνναβης συνελήφθη στα Γιάννενα, από περιπολούντες αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, ένας 24χρονος άνδρας. Έπειτα από έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα χασίς.