«Έφυγε» πρόωρα από την ζωή ο Σωκράτης Κόκκαλης Junior…

on .

KOKKALIS JUNIOR

• Σε ηλικία μόλις 34 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή ο μικρότερος γιος του επιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη, Σωκράτης Junior, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του και την οικογένεια του Ολυμπιακού.
O Σωκράτης Σ. Κόκκαλης γεννήθηκε το 1984 στο Μιλάνο και ήταν γιος του Σωκράτη Κόκκαλη από τον γάμο του με την Ελένη Κόκκαλη. Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών το 2001 και στην συνέχεια σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Boston Uni­versity απ’ όπου και αποφοίτησε το 2005.
Εργάστηκε στη Γενική Εμπορική Διεύθυνση / Ανάπτυξη Αγορών της INTRALOT (2007) και ασχολήθηκε με την Εμπορική Δ/νση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ το 2010 ενώ υπήρξε αντιπρόεδρός της. Από το 2010 ήταν Business Development Executive στην Intralot Interactive και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Επίσης, από το Φεβρουάριο 2009 ήταν Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. της INTRAKAT.
Την οδύνη τους και συλλυπητήριά τους για τον αδόκητο χαμό του νέου ανθρώπου εξέφρασαν το Δ.Σ. της Super League, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, οι ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρη και πολλοί άλλοι…