Ετών 19 (!) ο διακινητής ναρκωτικών που συνελήφθη στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας

on .

NARKOTIKA PORTA AYTOKINHTOY

Μια ακόμη μεγάλη ποσότητα χασίς έπεσε στα χέρια των αστυνομικών, οι οποίοι συνεχίζουν απρόσκοπτα την μάχη με τα διάφορα κυκλώματα που επιχειρούν να περάσουν ναρκωτικά από την Αλβανία στην Ελλάδα, μέσω Ηπείρου!
Αυτή τη φορά ο αλλοδαπός διακινητής των 17 κιλών χασίς, ήταν μόλις 19 ετών (!) και συνελήφθη στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ηγουμενίτσας. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ενώ η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και έναν 28χρονο αλλοδαπό, που αναζητείται.
Δεν τα έκρυψε καλά!
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διασυνοριακής συνεργασίας με τις Αλβανικές Αρχές και κατόπιν αξιολόγησης πληροφοριών και στοιχείων, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 19χρονος δράστης και μετά από έρευνα που έγινε σε αυτό, βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες πίσω από τις ταπετσαρίες του οχήματος, 26 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 17 κιλών και 474 γραμμαρίων.
Επιπρόσθετα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οργανωτής της διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών είναι 28χρονος αλλοδαπός. Εκτός από τα ναρκωτικά, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 19χρονου δράστη, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών, το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.